DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Suport Javascript

Aveti nevoie de suport JavaScript?

Atunci cand ai probleme de aceasta natura, cel mai bine este sa apelezi la experti pentru a-ti oferi suport JavaScript adecvat. In cazul in care computerul iti ofera un avertisment de eroare de JavaScript, noi te putem ajuta.

Ce este JavaScript?

JavaScript face lucrurile sa mearga pe o pagina Web, cum ar fi un efect de “roll over” atunci cand va plasati cursorul mouse-ului pe partea de sus a unei imagini si miscati pagina.

Acest lucru este posibil deoarece JavaScript ruleaza “scripturi”, adica siruri de caractere mici in codul HTML. Aceasta face posibila vizualizarea paginii web. Din moment ce poate face acest lucru in browsere si sisteme de operare Web diferite, nu aveti nevoie de un anumit tip de calculator pentru a rula JavaScript. Ea are o “licenta open” pe Internet, ceea ce inseamna ca orice model Web o poate folosi in mod liber.

Aceasta este deci definitia de baza non-tehnica a JavaScript.

Dar daca esti aici, este probabil din cauza unei probleme JavaScript in browser-ul tau. In acest caz, Alo-it.ro te poate ajuta cu un suport JavaScrip online eficient si rapid.

Cum pot activa JavaScript pe calculatorul meu?

Raspunsul pe scurt: suna la firma IT Alo-it.ro in cazul in care nu esti foarte incredezator in cunostintele despre calculatoare si opteaza pentru suport JavaScript!

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

La Alo.it vom fi bucurosi sa te ajutam cu:

  • Erori de JavaScript audio;
  • Instalarea actualizarilor JavaScript.

Suport JavaScript pentru Internet Explorer

Atunci ca cand premesti diferite erori pe Internet Explorer, contacteaza-ne pentru a primi suport JavaScript online.
Vom gasi sursa problemei tale si o vom rezolva pentru tine. De obicei, e vorba despre un conflict software undeva in computer. Cu ajutorul diagnosticului facut de noi, vom gasi problema si o vom rezolva. Alo-it te poate ajuta oferindu-ti suport JavaScript si nu numai!