DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Fisiere & E-Mail

Conversie Fisiere

Daca ai nevoie de o conversie rapida, contacteaza-ne! Putem face acest lucru direct prin telefon sau online, in doar cateva minute, in timp ce tu te relaxezi!

AFLA MAI MULTE

Transfer Fisiere

Daca doresti transferarea fişierelor de pe un dispozitiv pe altul fie ca este muzica , fotografii sau documente contacteaza-ne. Unul din tehnicieni va fi bucuros să iti transfere fişierele pe iPod/CD.

AFLA MAI MULTE

Accesare Fisiere

Exista prin e-mail un ataşament TTF care nu se poate deschide? Dar unul DAT sau DOCX? Nu iti fa griji. Firma IT Alo-it.ro te ajuta să deschizi formate de fişier necunoscute şi le converteste într-un alt format.

AFLA MAI MULTE

Configurare E-mail

O configurare email corecta necesita un anumit grad de expertiza. Noi stim cat de important poate fi email-ul pentru tine. Daca ai nevoie de ajutor sa faci acest lucru, contacteaza-ne!

AFLA MAI MULTE

Faxuri si Atasamente E-mail

Probleme legate de faxuri si atasamente email sunt printre cele mai frecvente. Ti se intampla ca uneori un atasament de e-mail sa nu fie trimis, indiferent ce ai face? Ia legatura cu unul dintre expertii nostri.

AFLA MAI MULTE

Acces Remote

Acces Remote -ul a fost transformat intr-un proces foarte necesar, insa nu de fiecare data simplu. Daca te confrunti cu dificultati pentru Acces Remote, Alo-it.ro te poate ajuta rapid si simplu, direct de pe Internet!

AFLA MAI MULTE

Webmail

Fie că doresti crearea unui cont nou Gmail şi ai nevoie de ajutor sau ai o problemă cu Hotmail, Yahoo sau AOL e-mail e-mail, contacteaza Alo-it.ro.

AFLA MAI MULTE