DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Softuri si Aplicatii

Suport Windows

Fie ca ai nevoie de rezolvarea unei probleme in Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, Alo-it.ro este o firma IT din Bucuresti ce te poate ajuta cu suport Windows pentru: instalare, aplicare pachete de servicii sau patch-uri.

AFLA MAI MULTE

Suport IM

Comunicarea prin Instant Messenger poate fi distractiva si poate creste productivitatea pentru ca se produce instantaneu. Dar daca mesajele nu sunt primite sau expediate asa cum ar trebui? Apeleaza la expertii Alo-it!

AFLA MAI MULTE

Partajarea Fisierelor

Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

AFLA MAI MULTE

Retele Sociale

Este necesara o continua schimbare si updatare a setarilor pentru ca informatiile tale cu caracter privat sa ramana confidentiale.

AFLA MAI MULTE

Suport Microsoft Office

Daca ai nevoie de suport Microsoft Office, ai ajuns unde trebuie! Stim cu totii ca Microsoft Office este o parte importanta a lumii de afaceri, precum si a vietii noastre de zi cu zi.

AFLA MAI MULTE

Browsere Internet

Fie ca este vorba de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome sau Opera, putem instala sau configura diferitele Browsere Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Javascript

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Flash Player

Adobe Flash face ca navigarea pe Internet sa fie mai distractiva si mai interesanta. In cazul in care computerul ruleaza greu Flash Player, te putem ajuta!

AFLA MAI MULTE

Suport Shockwave

Echipa Alo-it, firma IT din Bucuresti, iti ofera suport Shockwave pentru orice problema ai avea. Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul pentru a putea rezolva corect si eficient problema!

AFLA MAI MULTE