DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Faxuri si Atasamente Email

Ai nevoie de ajutor cu faxuri si atasamente email ?

Probleme legate de faxuri si atasamente email sunt printre cele mai frecvente. Ti se intampla ca uneori un atasament de e-mail sa nu fie trimis, indiferent ce ai face? Ia legatura cu unul dintre expertii nostri. Vom localiza si rezolva problema rapid si simplu, doar prin telefon sau Internet!

Firma IT Alo-it te poate ajuta cu atasarea fisierelor la e-mail!

Trimiterea unui e-mail pe fax: este posibil?

Mai multe firme ofera solutii pentru a va permite sa trimiteti faxuri pe e-mail si e-mail-uri la un aparat fax. De obicei, aceste solutii de a trimite fax pe email percep o anume taxa.

Dar este posibil sa trimiti un fax gratuit? Din nou, raspunsul nostru este da. Windows include un program de fax deja incorporat, transformandu-ti computerul intr-un aparat fax. Veti avea nevoie doar sa-l configurezi pentru a primi sau trimite faxuri.

Daca ai nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, contacteaza Alo-it.ro! Suntem aici, gata pentru a te ajuta cu orice problema de faxuri si nu numai.

Nu pot deschide atasamentul unui e-mail!

Se poate intampla ca un atasament e-mail sa fie intr-un format pe care computerul nu il intelege. Daca acesta este cazul, te putem ajuta! Il transformam intr-un format pe care computerul il poate deschide pentru ca tu sa poti citi atasamentul usor.

O alta posibilitate este ca atasamentul sa fi fost contaminat cu un virus. Chiar daca un e-mail pare a fi de la un expeditor de incredere, acest lucru nu exclude posibilitatea unui virus.

Pentru a fi sigur ca nu ai primit un e-mail virusat, unul dintre expertii nostri poate scana computerul tau si atasamentul. Putem curata calculatorul astfel incat sa ruleze ca nou. Mai mult decat atat, te putem ajuta si cu urmatoarele probleme:

  • Te ajutam sa trimiti un e-mail la un aparat fax;
  • Nu poti deschide fisiere atasate in e-mail;
  • Te ajutam sa trimiti o fotografie prin e-mail;
  • Securizarea email-ului;
  • Rezolvarea problemelor de AOL de atasament de e-mail.

Te putem ajuta si daca ai probleme cu trimiterea fotografiilor prin e-mail

Una dintre cele mai mari bucurii ale e-mail-ului este abilitatea de a impartasi rapid fotografiile cu prietenii si rudele.
Nu lasati un conflict de calculator sau o eroare sa va impiedice de la impartasirea sau primirea fotografiilor .

Alo-it te poate ajuta cu diferitele probleme legate de faxuri si atasamente email si nu numai!