DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Acces Remote

Acces Remote pentru email-ul tau!

A avea acces remote pentru email a capatat o importanta majora in ultimii ani. Putem primi actualizari importante in orice moment. Posibilitatea de a primi e-mail de oriunde este esentiala. De ceva timp, toti furnizorii de e-mail ofera modalitati de a primi un e-mail in timp ce suntem departe de la propriul caluculator.

Prima modalitate pentru a primi email oriunde este prin webmail. Aceasta se intampla in cazul in care furnizorul a setat un site web unde puteti merge pentru a citi e-mail-ul. Uneori insa, trebuie sa ai setari speciale. Unii furnizori au facut setari astfel incat, atunci cand computerul tau primeste un e-mail, il sterge de pe server. Deci, daca te duci la site-ul de webmail mai tarziu, nu il vei vedea nici de acolo. Un acces remote in acest caz nu este deci activat. Pentru a afla daca va trebui sa modifici setarile de e-mail, cel mai bine este sa contactezi furnizorul tau direct.

A doua metoda, tot mai frecventa, este prin intermediul unui smartphone. Unele smartphone-uri au programe de e-mail pe care trebuie sa le setezi, in acelasi mod in care setezi si calculatorul de acasa. Daca ai de asemenea e-mail pe computerul de acasa, atunci acelasi lucru care se aplica la webmail se aplica si aici. Pentru a te asigura ca nu primesti jumatete de mesaje pe calculator si jumatate pe telefon, contacteaza specialistii Alo-it pentru a configura Acces Remote.

Acces Remote -ul a fost transformat intr-un proces foarte necesar, insa nu de fiecare data simplu. Ai nevoie de aceasta optiune atunci cand nu esti la birou, atunci cand astepti un mail important dar nu poti sta doar la calculator asteptans, etc. Daca te confrunti cu dificultati pentru Acces Remote, firma IT Alo-it.ro te poate ajuta rapid si simplu, direct de pe Internet!