DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Configurare Email

Ai nevoie de ajutor pentru o configurare email?

O configurare email corecta necesita un anumit grad de expertiza. Noi stim cat de important poate fi email-ul pentru tine. De la biroul sau de acasa, este principalul mod prin care comunicam acum. Dar, pentru a face acest lucru, aplicatia pentru a verifica si a citi e-mailul trebuie sa fie mai intai instalata. Daca ai nevoie de ajutor sa faci acest lucru, contacteaza-ne!
Firma IT Alo-it te poate ajuta cu o configurare email corecta si rapida!

Cum se face o configurare email?

Multi dintre noi ar dori sa aiba propria adresa de e-mail personalizata. O adresa de e-mail urmand acest model, spre exemplu – “numele.tau@numele.firmei.unde.lucrezi.ro” poate fi mult mai profesionista si mai usoara pentru altii sa-si aminteasca.
Dar cum poti face acest lucru?

O modalitate este de a achizitiona domeniul tau de Internet propriu. Aceasta este adresa unui site web, la fel cu cel pe care il vizitati acum: “www.alo-it.ro.” Achizitionarea unui nume de domeniu poate fi relativ ieftina si multi furnizori de domeniu iti permit crearea unui numar de adrese de e-mail proprii (de exemplu: “resurse.umane@solutiiSRL.ro”, “office@solutiiSRL.ro”, etc).

Nu ai nevoie sa utilizezi chiar domeniul site-ului Web. Daca esti multumit de ceea ce ai in prezent, utilizeaza domeniul pe care il doresti pentru configurarea email-ului. Daca ai nevoie de ajutor in configurarea Outlook ® sau un alt program de e-mail pentru a trimite si primi e-mailuri, contacteaza Alo-it.ro.

Cum creezi un cont de email cu Yahoo?

O configurare email personalizata este pe placul multora. Dar daca nu este neapart ce iti doresti tu, daca tu vrei doar o adresa de e-mail prin care sa comunici cu prieteni si familie, exista solutii!

Yahoo, Hotmail, Gmail si multe altele ofera conturi gratuite de e-mail. Iti ramane doar sa-l alegi pe cel care ti se potriveste!

Ce se intampla daca doresti sa verifici e-mailul de la un alt computer?

Daca doresti sa faci acest lucru, de multe ori o configurare email pentru online poate fi o modalitate eficienta. Dar este posibil sa ai o adresa de e-mail personalizata si inca sa fii capabil sa verifici contul de la mai multe calculatoare?

Raspunsul este da, desi va dura ceva timp configurarea calculatorului.
Apeleaza la echipa Alo-it pentru o configurare email eficienta sau orice alta problema ai avea!