DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Conexiune Internet

Va confruntati cu probleme de conexiune la Internet?

De la viteze scazute de conectare la Internet, la adaugarea de noi laptop-ul la retea si Internet, firma IT Alo-it.ro este gata pentru a te juta cu conexiunea la Internet.
Ia legatura cu noi pentru problemele tale de conectare la Internet.

Vom rezolva orice probleme cu partajarea conexiunii la Internet

Alo-it.ro te ajuta sa beneficiezi la maxim de tehnologia de care dispui. Nu va trebui sa stabilesti o intalnire si nu va trebui sa pleci de acasa pentru a aduce calculatorul la sediu. Doar contacteaza-ne si spune-i unuia dintre expertii nostri care este problema. Este atat de simplu.

“Ajutor! Nu ma pot conecta la Internet! “

Suntem aici pentru a va ajuta cu orice, de la o configurare router Linksys ®, conectare router Netgear sau conectarea la Internet. Putem rula chiar si o viteza de conexiune la Internet pentru a urmari daca problema este calculatorul tau sau ISP-ul.
Noi te putem ajuta doar prin intermediul Internetului sau telefonic. Doar cu o conexiune la Internet, noi te putem ajuta in timp ce tu te relaxezi. Dupa o scurtă configurare, esti liber sa faci ce vrei.

Testam conexiunea la Internet

Conexiunea ta este mult mai lenta decat ar trebui sa fie? Noi te ajutam sa localizezi problema. Aceasta ar putea fi:

A) ISP;
B) Aparatul tau de retea (calculator, imprimanta, unitate de reţea, etc);
C) Setarile;
D) Router-ul;
E) Toate cele de mai sus.

Pentru o diagnosticare corecta a problemei tale, ai nevoie de ajutorul expertilor Alo-it.ro. Ei te vor ajuta sa-ti dai seama cu exactitate care anume este problema si te vor ajuta sa o rezolvi. Raspunsul in viaţa reala ar putea fi toate din cele de mai sus sau ceva cu totul diferit. Este nevoie de experienta pentru a sti sigur.

La Alo-it.ro vom identifica problema si vom insista pana ce aceasta va fi rezolvata.