DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Restaurarea Sistemului

Cum realizez restaurarea sistemului?

Formeaza numarul nostru sau contacteaza-ne online pentru probleme precum o virusare grava, care altfel ar necesita restaurarea sistemului computerului la setarile din fabrica. Acest lucru ar putea ajuta la recuperarea fisierelor pierdute sau restabilirea setarilor computerului, inainte de un atac Malware. Daca ai nevoie de o restaurare a sistemului, nu ezita sa ne contactezi!

Noi stim sa facem restaurarea sistemului calculatorului tau!

Daca ai nevoie de ajutor pentru restaurarea sistemului tau, firma IT Alo-it te poate ajuta cu suport tehnic si servicii de reparatii de calculatoare. Nu este nevoie decat de conexiunea la Internet, fara a trebui sa iti aduci calculatorul la service.

Cum pot restaura sistemul meu la setarile din fabrica?

Aceasta este o intrebare care este pusa atunci cand un calculator inceteaza sa mai functioneze asa cum ar trebui. Asta se poate intampla fie de la un virus sau un conflict de software, fie din cauza ca un fisier important a fost schimbat sau sters accidental. In cele mai multe cazuri,computerul se poate repara de la distanta, pentru a evita restaurarea sistemului in mod complet.

Restaurarea sistemului la starea initiala

Restabilirea la setarile din fabrica trebuie facuta cu precautie deoarece va sterge toate fisierele pe care le-ai adaugat sau modificat. Asta inseamna ca toate MP3-urile, fotografiile digitale si alte fisiere de pe computer, dintre care unele ar putea fi de neinlocuit, vor disparea pentru totdeauna. Asta daca nu sunt luate masurile corespunzatoare. Inainte de a lua acest pas definitiv, suna Alo-it.ro. Unul dintre expertii nostri va determina daca problema poate fi altfel rezolvata si altfel decat prin restaurarea sistemului.

In cazul in care o restaurare completa a sistemului este necesara, expertii nostri va vor oferi indrumari cu privire la modul de a finaliza procesul. Totul se intampla chiar pe conexiunea ta de Internet, astfel incat nu este nevoie sa aduci calculatorul la service. Nu ezita sa contactezi expertii Alo-it pentru restaurarea sistemului sau orice alta problema ai avea!