DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Securitate pc

Securitate si protectie Antivirus

Pentru orice problema ar avea calculatorul tau, firma IT Alo-it este aici sa te indrume! Rezolva definitiv problema virusilor cu optiunea de protectie antivirus gratuita pe care ti-o oferim!

AFLA MAI MULTE

Securitate Internet

Oricat ai sta pe Internet, trebuie sa te asiguri ca esti in siguranta. Conceptul de securitate Internet include totul, de la folosirea parolelor care sunt greu de ghicit, la actualizarea browser-ului si mai mult. Alo-it.ro te poate ajuta cu solutii de securitate Internet.

AFLA MAI MULTE

Securitate Wireless

Relaxati-va si bucurati-va libertatea oferita de WiFi, in timp ce noi va oferim sprijinul in a asigura o securitate Wireless cat mai buna. De la Linksys ®, TRENDnet, Netgear ®, D-Link ® si Belkin, va putem ajuta sa configurati o retea wireless securizata cu orice marca majora.

AFLA MAI MULTE

Confidentialitate PC

Daca ai nevoie de ajutor pentru securizarea confidentialitatii computerului, noi te putem ajuta. Nu este nevoie decat de conexiunea la Internet pentru a obtine in cel mai scurt timp confidentialitate PC.

AFLA MAI MULTE

CryptoLocker

CryptoLocker este o forma de ransomware - cea mai noua familie de virusi care iti cripteaza datele de pe calculator sau iti blocheaza accesul la ele pana cand platesti o recompensa.

AFLA MAI MULTE