DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Transfer Fisiere usb hdd, telefon, hdd virtual

Cum transferi fisiere eficient?

Daca doresti sa transferi fisiere de pe un dispozitiv pe altul, fie ca este vorba despre muzica, fotografii sau documente, contacteaza firma IT Alo-it! Unul din tehnicienii nostri va fi bucuros sa iti transfere fisierele pe iPod, CD sau computer!
Cere-ne ajutor pentru transfer fisiere! Iti vom oferi asistenta rapid, online sau telefonic!

Cum pot transfera muzica de pe iTunes in iPod-ul meu meu?

Este o intrebare foarte frecventa dar, daca nu stii raspunsul, nu iti face griji! De aceea suntem aici. Vrem sa te ajutam sa poti beneficia cat mai mult de tehnologia de care dispui. Fara a parasi casa, unul dintre expertii nostri iti va arata cum sa transferi muzica de pe computer sau de pe CD-uri pe iTunes si apoi pe iPod-ul tau.
Noi putem oferi, de asemenea, mult mai mult decat asistenta cu transferul de muzica.

Doriti sa transferati fisiere de la un calculator la altul?

Alo-it.ro stie ca transferul fisierelor nu este deloc usor. Dispozitivele trebuie sa fie sincronizate si protocoalele de calculator urmate. Dar putem sa facem acest lucru cu usurinta pentru tine. Doar contacteaza-ne si, dupa o configurare scurta, esti liber sa faci tot ce doresti. Totul se intampla perin conexiunea la Internet. Alo-it iti ofera solutii pentru problemele calculatorului si timp liber pentru tine.

Odata cu transferul de fisiere MP3, va putem ajuta, de asemenea, cu:

  • Transfer fisiere de pe un calculator pe altu;
  • Problemele sistemului de operare (de exemplu: Windows 7, Windows Vista, Windows XP);
  • Recuperare fisiere;
  • Eliminarea malware-ului (de exemplu: virus de calculator, spyware, adware);
  • Transfer fisiere de pe o unitate hard disk pe alta.

Cere-ne transferul fotografiilor pe un CD

Camerele digitale de astazi pot face fotografii frumoase, dar care sunt extrem de mari ca dimensiune. Acest lucru iti poate oferi o claritate mai buna, dar poate face mai dificila impartasirea fotografiilor prin e-mail.
Unul dintre expertii nostri te poate ajuta sa plasezi fotografiile digitale pe un CD, pe care il poti trimite cu usurinta prin posta la prieteni si rude. Iti putem arata, de asemenea, cum sa faci un transfer al fotografiilor de pe camera digitala pe calculator, daca nu esti sigur de modul cum se face acest lucru.
Echipa Alo-it.ro este gata oricand sa te ajute cu procedee eficiente de tranfer fisiere sau multe altele!