DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Conectare Mai Multe Calculatoare

Alo-it.ro te poate ajuta sa conectezi doua sau mai multe calculatoare impreuna

Daca doresti sa faci schimb de informatii si de alte resurse intre doua calculatoare (sau mai multe), firma IT Alo-it.ro te poate ajuta. Putem configura reteaua chiar acum, online! Bucura-te de toate beneficiile oferite de procesul de conectare pentru mai multe calculatoare, cum ar fi partajarea unei conexiunii la Internet, muzica si video. Contacteaza-ne si echipa Alo-it te va ajuta!

Conectare Mai Multe Calculatoare

Configurarea unei retele intre doua calculatoare necesita o anumita expertiza tehnica: sistemul trebuie sa fie numit,folderele trebuie sa aiba permisiunile de date, etc.

Beneficiile conectarii a doua calculatoare

Retelele domestice sunt acum mai mult decat o necesitate. Prin conectarea a doua calculatoare, ai posibilitatea sa partajezi resurse intre ele. Exemple ale acestui lucru ar putea include:

  • Schimbul de acces la Internet intre doua calculatoare;
  • Salvarea fisierelor ca si copii de rezerva cu usurinta;
  • Depozitarea MP3 si filme pe un singur calculator, in timp ce le joci sai vizionezi pe un altul;
  • Joaca jocuri de retea locala, cu decalaj de timp zero.

Procesul de conectare a mai multor calculatoare cu un cablu Ethernet nu este atat de dificil. Pur si simplu achizitionam un cablu Cat-5 ( probabil acelasi utilizat de modemul de banda larga). Il vei gasi disponibil la orice magazin in departamentul electronic. Este relativ ieftin.

Esti gata pentru a fi conectat, dar nu poti partaja fisierele inca? Acest lucru necesita un pic mai mult lucru.

Te ajutam sa conectezi doua computere prin USBB

In functie de hardware-ul pe care il aveti, ati putea fi capabil sa va conectati folosind simplitatea plug and play a porturilor USB si un router. Acest lucru ar putea ajuta la transferul de fisiere de la desktop la laptop sau vice-versa.

Ca in orice retea , acest lucru presupune mai mult decat a conecta pur si simplu cablurile. Contacteaza-ne si vom conecta totul pentru tine! Apeleaza la echipa Alo-it pentru pentru un proces de “ conectare mai multe calculatoare “ rapid si sigur!