DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Alo-it.ro – Despre noi

Am citit cu totii si am auzit cu totii de prea multe ori fraza: “ Traim in era vitezei”. Dar se refera oare la viteza sau poate la altceva? Poate se refera la tehnologie. O tehnologie fara de care nu ne putem imagina viata de zi cu zi. Fara calculatorul de la birou unde avem, ordonat indosariate, toate datele importante si prezentarile. Fara calculatorul de acasa, plin de fotografii din concediu si muzica preferata. Fara intreaga agenda de contacte din telefon. Dar ce facem daca unul dintre acestea se strica? Aici intervine termenul “viteza”. Avem nevoie de o solutie rapida, dar in acelasi timp eficienta. Pentru ca avem nevoie sa revenim la normal cat mai repede, la stilul alert in care muncim, la felul in care tinem legatura cu prietenii si familia.

Ti-ai putea imagina sa-ti pierzi datele din calculator? Toate mail-urile si contactele? Poate a venit momentul sa te asiguri ca acest lucru nu se va intampla. Aici intervine Alo-it.ro.

Cu totii avem acel prieten, cunoscator intr-ale tehnologiei, la care ne place sa apelam. Dar ce ai spune de un alt prieten? Unul cu adevarat expert in IT. Un prieten mereu liber sa se ocupe, in cel mai scurt timp, de problema pe care tu o ai. Pentru care problema ta este intr-adevar o prioritate si de la care nu vei auzi niciodata “ Nu stiu ce sa-i fac.” Acest prieten este Alo-IT.ro.

Alo-it.ro te poate ajuta, indiferent de problema pe care o ai, in cel mai scurt timp. Unul dintre expertii nostri se va conecta online la calculatorul tau. Fara ca tu sa faci nimic, el va identifica rapid problema. In timp ce reprezentantul Alo-it.ro lucreaza pentru a o solutiona, tu te poti relaxa. Totul se intampla rapid, fara ca tu sa fi nevoit sa aduci calculatorul la sediu. Traim in era vitezei, asadar economiseste timp apeland la serviciile Alo-it.ro! Stim cu totii ca timpii morti inseamna, in afaceri, pierderi substantiale. De ce sa risti sa ramai o zi, doua sau poate chiar mai mult fara calculator?

Alo-it.ro va ofera posibilitatea de a externaliza IT-ul catre o companie de IT, fapt ce reprezinta scaderea costurilor şi economisirea timpului. Acest procedeu va va oferi un mare avantaj tocmai pentru ca va va permite sa va concentrati mai bine pe activitatea dumneavoastra de baza.

Te invitam in continuare sa iti formezi o imagine de ansamblu cu privire la serviciile firmei IT Alo-IT: reparatii PC, devirusari, softuri si aplicatii, echipamente periferice, securitare PC, backup si recuperare date, retele de calculatoare, fisiere si e-mail