DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Suport Windows

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Windows

Ai nevoie de suport Windows?

Fie ca ai nevoie de rezolvarea unei probleme in Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, Alo-it.ro te poate ajuta cu suport Windows pentru: instalare, aplicare pachete de servicii sau patch-uri. Putem chiar sa optimizam PC-ul pentru ca Windows sa ruleze mai rapid.

Cere-ne ajutorul pentru a remedia problemele Microsoft Windows (Windows 7, Windows Vista sau Windows XP) prin serviciul nostru de suport Windows.

Obtineti suport Windows Vista si mai multe

Daca aveti Windows Vista sau Windows XP, va putem ajuta cu privire la absolut orice problema cu aceste sisteme de operare. Alo-it.ro poate oferi suport Windows in cazul problemelor de viteza pentru Windows Vista, pentru a ajuta la gasirea cheii de produs sau update.

Suport Windows 7 pentru probleme de instalare

Trecerea la un nou sistem de operare pentru calculatorul tau poate fi intimidanta. Exista multe cercuri tehnice prin care va trebui sa treci, ceea ce poate dura ceva timp.

Expertii nostri te pot ajuta! Dupa o scurta analiza si cateva momente de instalare, esti liber sa faci ce vrei. Vom utiliza conexiunea la Internet pentru a ghida computerul in procesul de instalare Windows si pentru a remedia eventualele probleme de upgrade Windows 7 care ar putea aparea.

Lasa-ne pe noi sa iti oferim un suport Windows online, in timp ce tu te relaxezi!

Contacteaza-ne si cere suport Windows!

Daca aveti Windows 7 sau orice alt sistem de operare Microsoft sau orice marca de calculator (de exemplu: Dell, HP, Gateway, Sony, Compaq si mai mult), va putem ajuta imediat.

Windows poate fi incredibil de complex atunci cand urmarim problema de la sursa. De ce sa pierzi timp? Unul dintre expertii nostri, printr-un suport Windows online, poate face acest lucru pentru tine!

Softuri si Aplicatii

aprilie 5, 2012 Comentariile sunt închise pentru Softuri si Aplicatii

Suport Windows

Fie ca ai nevoie de rezolvarea unei probleme in Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, Alo-it.ro este o firma IT din Bucuresti ce te poate ajuta cu suport Windows pentru: instalare, aplicare pachete de servicii sau patch-uri.

AFLA MAI MULTE

Suport IM

Comunicarea prin Instant Messenger poate fi distractiva si poate creste productivitatea pentru ca se produce instantaneu. Dar daca mesajele nu sunt primite sau expediate asa cum ar trebui? Apeleaza la expertii Alo-it!

AFLA MAI MULTE

Partajarea Fisierelor

Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

AFLA MAI MULTE

Retele Sociale

Este necesara o continua schimbare si updatare a setarilor pentru ca informatiile tale cu caracter privat sa ramana confidentiale.

AFLA MAI MULTE

Suport Microsoft Office

Daca ai nevoie de suport Microsoft Office, ai ajuns unde trebuie! Stim cu totii ca Microsoft Office este o parte importanta a lumii de afaceri, precum si a vietii noastre de zi cu zi.

AFLA MAI MULTE

Browsere Internet

Fie ca este vorba de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome sau Opera, putem instala sau configura diferitele Browsere Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Javascript

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Flash Player

Adobe Flash face ca navigarea pe Internet sa fie mai distractiva si mai interesanta. In cazul in care computerul ruleaza greu Flash Player, te putem ajuta!

AFLA MAI MULTE

Suport Shockwave

Echipa Alo-it, firma IT din Bucuresti, iti ofera suport Shockwave pentru orice problema ai avea. Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul pentru a putea rezolva corect si eficient problema!

AFLA MAI MULTE