DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Suport Microsoft Office

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Microsoft Office

Ai nevoie de suport Microsoft Office ?

Daca ai nevoie de suport Microsoft Office, ai ajuns unde trebuie! Stim cu totii ca Microsoft Office este o parte importanta a lumii de afaceri, precum si a vietii noastre de zi cu zi. Dar unii oameni s-ar putea pierde in instalarea sau folosirea acestei aplicatii masive. Daca si tu ai aceasta problema, nu pierde timpul si lasa-ne sa iti oferim suport Miscrosoft Office online!

Suport Microsoft Office pentru update-uri

Destul de des, Microsoft lanseaza actualizari la sistemele de operare si aplicatii. Daca acestea nu sunt instalate, pot exista gauri in securitatea calculatorului sau nu te poti bucura de toate beneficiile. Aceste actualizari sunt eliberate cu titlu gratuit de la Microsoft. Firma IT Alo-it iti ofera suport Miscrosoft Office pentru ca tu sa poti sa profiti din plin de ele!
Impreuna cu actualizarile, unul dintre expertii nostri te poate ajuta, de asemenea, cu:

 • Probleme de instalare Microsoft Office;
 • Probleme Microsoft Word;
 • Recuperare fisiere Excel sterse;
 • Ajutor cu Microsoft Office Excel 2007;
 • Probleme Microsoft Office Outlook;
 • Conversia PowerPoint pentru filme;
 • Ajutor la instalarea PowerPoint;
 • Probleme cu Outlook Mail;
 • Conversia PDF în PowerPoint;
 • Raspunzand „Cum pot activa Microsoft Office pentru Windows XP Professional?”;
 • Cum se dezactiveaza filtrul de spam Outlook;
 • Ajutor Microsoft Office 2007.

Suport Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint si Outlook

Indiferent daca ai nevoie de ajutor pentru o conversie de fisiere, instalare integrala a pachetului cu aplicatii sau exista ceva ce nu functioneaza cum trebuie, contactati unul dintre expertii nostri. Echipa nostra iti poate oferi suport Miscrosoft Office pentru orice problema.

Ai nevoie de ajutor la recuperarea unui document Word? Suntem gata sa te ajutam ! Daca ai lucrat pe un document si nu ai salvat de-a lungul procesului, toata munca ar putea fi pierduta. Insa nu este cazul intotdeauna!

Contacteaza-ne pentru suport Miscrosoft Office. Acesta include totul de la recuperare Word, la recuperare de date in Excel!

Obtine suport Microsoft Office pentru instalare!

Microsoft Office este o aplicatie masiva. Asadar, daca ai nevoie de ajutor la instalarea acesteia, contacteaza Alo-it.ro! Putem folosi cheia de produs si putem instala acest program pentru tine.

Ne vom asigura ca acesta are cele mai recente patch-uri de software pentru o mai buna securitate si productivitate.
Mai mult decat atat, putem face toate acestea (si mai mult) doar prin conexiunea la Internet. Tu nu va trebui sa pleci de acasa sau de la birou.

De ce sa nu economisesti timp? Doar contacteaza-ne pentru suport Miscrosoft Office si, dupa o scurta configurare, esti liber sa faci ce iti place, in timp ce noi te ajutam.

Softuri si Aplicatii

aprilie 5, 2012 Comentariile sunt închise pentru Softuri si Aplicatii

Suport Windows

Fie ca ai nevoie de rezolvarea unei probleme in Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, Alo-it.ro este o firma IT din Bucuresti ce te poate ajuta cu suport Windows pentru: instalare, aplicare pachete de servicii sau patch-uri.

AFLA MAI MULTE

Suport IM

Comunicarea prin Instant Messenger poate fi distractiva si poate creste productivitatea pentru ca se produce instantaneu. Dar daca mesajele nu sunt primite sau expediate asa cum ar trebui? Apeleaza la expertii Alo-it!

AFLA MAI MULTE

Partajarea Fisierelor

Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

AFLA MAI MULTE

Retele Sociale

Este necesara o continua schimbare si updatare a setarilor pentru ca informatiile tale cu caracter privat sa ramana confidentiale.

AFLA MAI MULTE

Suport Microsoft Office

Daca ai nevoie de suport Microsoft Office, ai ajuns unde trebuie! Stim cu totii ca Microsoft Office este o parte importanta a lumii de afaceri, precum si a vietii noastre de zi cu zi.

AFLA MAI MULTE

Browsere Internet

Fie ca este vorba de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome sau Opera, putem instala sau configura diferitele Browsere Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Javascript

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Flash Player

Adobe Flash face ca navigarea pe Internet sa fie mai distractiva si mai interesanta. In cazul in care computerul ruleaza greu Flash Player, te putem ajuta!

AFLA MAI MULTE

Suport Shockwave

Echipa Alo-it, firma IT din Bucuresti, iti ofera suport Shockwave pentru orice problema ai avea. Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul pentru a putea rezolva corect si eficient problema!

AFLA MAI MULTE