DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Suport Javascript

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Javascript

Aveti nevoie de suport JavaScript?

Atunci cand ai probleme de aceasta natura, cel mai bine este sa apelezi la experti pentru a-ti oferi suport JavaScript adecvat. In cazul in care computerul iti ofera un avertisment de eroare de JavaScript, noi te putem ajuta.

Ce este JavaScript?

JavaScript face lucrurile sa mearga pe o pagina Web, cum ar fi un efect de “roll over” atunci cand va plasati cursorul mouse-ului pe partea de sus a unei imagini si miscati pagina.

Acest lucru este posibil deoarece JavaScript ruleaza “scripturi”, adica siruri de caractere mici in codul HTML. Aceasta face posibila vizualizarea paginii web. Din moment ce poate face acest lucru in browsere si sisteme de operare Web diferite, nu aveti nevoie de un anumit tip de calculator pentru a rula JavaScript. Ea are o “licenta open” pe Internet, ceea ce inseamna ca orice model Web o poate folosi in mod liber.

Aceasta este deci definitia de baza non-tehnica a JavaScript.

Dar daca esti aici, este probabil din cauza unei probleme JavaScript in browser-ul tau. In acest caz, Alo-it.ro te poate ajuta cu un suport JavaScrip online eficient si rapid.

Cum pot activa JavaScript pe calculatorul meu?

Raspunsul pe scurt: suna la firma IT Alo-it.ro in cazul in care nu esti foarte incredezator in cunostintele despre calculatoare si opteaza pentru suport JavaScript!

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

La Alo.it vom fi bucurosi sa te ajutam cu:

  • Erori de JavaScript audio;
  • Instalarea actualizarilor JavaScript.

Suport JavaScript pentru Internet Explorer

Atunci ca cand premesti diferite erori pe Internet Explorer, contacteaza-ne pentru a primi suport JavaScript online.
Vom gasi sursa problemei tale si o vom rezolva pentru tine. De obicei, e vorba despre un conflict software undeva in computer. Cu ajutorul diagnosticului facut de noi, vom gasi problema si o vom rezolva. Alo-it te poate ajuta oferindu-ti suport JavaScript si nu numai!

Softuri si Aplicatii

aprilie 5, 2012 Comentariile sunt închise pentru Softuri si Aplicatii

Suport Windows

Fie ca ai nevoie de rezolvarea unei probleme in Windows 7, Windows Vista sau Windows XP, Alo-it.ro este o firma IT din Bucuresti ce te poate ajuta cu suport Windows pentru: instalare, aplicare pachete de servicii sau patch-uri.

AFLA MAI MULTE

Suport IM

Comunicarea prin Instant Messenger poate fi distractiva si poate creste productivitatea pentru ca se produce instantaneu. Dar daca mesajele nu sunt primite sau expediate asa cum ar trebui? Apeleaza la expertii Alo-it!

AFLA MAI MULTE

Partajarea Fisierelor

Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

AFLA MAI MULTE

Retele Sociale

Este necesara o continua schimbare si updatare a setarilor pentru ca informatiile tale cu caracter privat sa ramana confidentiale.

AFLA MAI MULTE

Suport Microsoft Office

Daca ai nevoie de suport Microsoft Office, ai ajuns unde trebuie! Stim cu totii ca Microsoft Office este o parte importanta a lumii de afaceri, precum si a vietii noastre de zi cu zi.

AFLA MAI MULTE

Browsere Internet

Fie ca este vorba de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome sau Opera, putem instala sau configura diferitele Browsere Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Javascript

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

AFLA MAI MULTE

Suport Flash Player

Adobe Flash face ca navigarea pe Internet sa fie mai distractiva si mai interesanta. In cazul in care computerul ruleaza greu Flash Player, te putem ajuta!

AFLA MAI MULTE

Suport Shockwave

Echipa Alo-it, firma IT din Bucuresti, iti ofera suport Shockwave pentru orice problema ai avea. Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul pentru a putea rezolva corect si eficient problema!

AFLA MAI MULTE