DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Partajarea Fisierelor

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Partajarea Fisierelor

Partajarea fisierelor si partajarea virusilor

Programele pentru partajarea fisierelor sunt controversate. Acestea ar putea permite oamenilor sa distribuie filme cu drepturi de autor, muzica si aplicatii software de pe Internet. Daca ai un program de peer to peer pentru partajarea fisierelor instalat ar trebui sa stii ca potentialul de a descarca virusi si troieni este acolo. Lasa firma IT Alo-it.ro sa iti scaneze calculatorul pentru a te asigura ca nu contine Malware.

Napster, Kazaa, Ares: O scurta istorie despre partajarea fisierelor

Partajarea fisierelor online a fost introdusa prin Napster, un program care permite utilizatorilor sai sa puna in comun MP3-uri. Versiunea originala a fost lansata in 1999, dar a fost inchis in anul 2001 de un ordin judecatoresc.
Acest lucru s-a intamplat ca urmare a plangerilor formulate de catre RIAA (Recording Industry of America) privind distribuirea gratuita de muzica cu drepturi de autor. Mai tarziu, Napster a renascut ca un serviciu de abonament platit.

Desi Napster in forma sa initiala a fost inchis, partajarea fisierelor gratuite online a inceput sa se raspandeasca.
Acum exista mai multe aplicatii care permit partajarea fisierelor, filmelor, etc. Dar este partajarea fisierelor legala? Raspunsul depinde de ceea ce este pus in comun. Daca detii dreptul de autor intr-un fisier, atunci da, este legal sa impartasesti cu altii intr-o retea deschisa. Stai departe de partajarea de continut pe care nu il creezi personal.

Partajarea fisierelor online gratuit – pericol de virusi!

Exista, de asemenea, un alt pericol la a pune in comun: cum stii daca fisierele impartasite si descarcate nu contin virusi sau alte tipuri de Malware? Fisierele executabile pot contine troieni.

Daca acest Malware este instalat pe computer in secret, ar putea permite virusilor sa ia controlul asupra calculatorului tau! Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

Software-ul gratuit pentru partajarea fisierelor: merita?

“Gratuit” de multe ori are un pret.

Serviciile de partajare online de fisiere pot indeplini o nevoie legitima, legala. Dar unii au potential pentru o utilizare indoielnica, de asemenea.

Promisiunea de muzica gratuit, filme si software este o momeala puternica pentru multe persoane. Creatorii de virusi stiu acest lucru. Contacteaza echipa Alo-it si asigura-te ca folosesti retelele pentru partajarea fisierelor in siguranta!

Suport IM

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport IM

Suport Instant Messenger pentru instalarea aplicatiilor

Comunicarea prin Instant Messenger poate fi distractiva si poate creste productivitatea pentru ca se produce instantaneu. Dar daca mesajele nu sunt primite sau expediate asa cum ar trebui? Apeleaza la firma IT Alo-it pentru a primi suport IM online pentru orice problema ai avea.

Suport Instant Messenger, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger si altele

Exista multe aplicatii de mesagerie instant, gata pentru a fi descarcate si utilizate. Fiecare este similara dar si diferita in multe feluri. Dar, indiferent de cea pe care o utilizezi, expertii nostri sunt gata sa te ajute sa instalezi si sa configurezi Instant Messenger -ul sau sa descopere motivul pentru care aceasta nu mai functioneaza corect.
Daca sunteti un incepator in utilizarea IM, ar trebui sa stiti ca este mai mult decat a descarca si a instala un program. Totul trebuie sa fie configurat inainte de a putea incepe comunicarea cu prietenii si familia. Apeleaza la Alo-it pentru suport IM si sfaturi privind aceste setari.
Aceste aplicatii iti permit sa utilizezi webcam-ul, daca detii unul. Putem, de asemenea, instala webcam-ul pentru tine.

Suport IM pentru utilizarea aplicatiilor Instant Messenger

Noi raspundem si oferim suport IM pentru toate tipurile de intrebari legate de aceste tipuri de programe.
Nu toata lumea este un expert in calculator. Noi intelegem acest lucru. Deci, daca esti in cautare de suport IM pentru a utiliza orice serviciul de mesaje instantanee sau ai un calculator cu o alta problema, contacteaza-ne.
Te ajutam cu probleme precum:

 • Yahoo Messenger;
 • Chat AIM;
 • Descarcare AIM;
 • Windows Live Messenger 8;
 • Yahoo Messenger 7.5;
 • AIM mesaje instant;
 • AIM camere de chat;
 • Windows Live Messenger Plus;
 • AIM Plus;
 • Vechea versiune Yahoo Messenger;
 • Yahoo Instant Messenger 5.0;
 • Cea mai recenta versiune de Windows Messenger.

Suport Instant Messenger pentru Webcam si mai mult

Vazand partenerii de chat in timp ce transmiti mesaje instant cu ei dubleaza distractia! Multe laptop-uri vin cu un webcam instalat, dar daca nu ai deja unul, exista webcam-uri disponibile pentru un cost relativ scazut.

Pentru a utiliza webcam-ul cu mesaje instantanee, acesta trebuie mai intai instalat. Odata cu instalarea software-ului de mesagerie instant, cere expertilor nostri sa iti configureze webcam-ul pentru a functiona in paralel cu mesageria instant. Alo-it iti ofera suport IM pentru a face discutiile online mai distractive si mai eficiente!

Suport Flash Player

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Flash Player

Cere ajutor pentru suport Flash Player!

Daca ai nevoie de suport Flash Player, ai ajuns unde trebuie! Noi stim ca Adobe Flash este prezent peste tot pe Internet. Il folosim pentru vizionarea clipurilor video pe YouTube, pentru jocuri, pe site-uri cu o grafica elaborata. Avem nevoie de el in fiecare zi. Dar ce se intampla daca Adobe Flash Player nu se comporta cum ar trebui? Firma IT Alo-it.ro te poate ajuta in cel mai scurt timp!

Putem instala Adobe Flash Player si depana calculatorul.

Lasa-ne sa te ajutam oferindu-ti suport Flash Player!

Asa cum am mentionat, multe site-uri folosesc Adobe Flash. Este disponibil gratuit la Adobe. Flash-ul poate fi folosit pentru a incarca grafica uimitor de rapid si a reda videoclipuri sau muzica in browser-ul Web .

Dar, ca orice aplicatie software, uneori ea poate sa nu functioneze corect. De ce s-ar putea intampla acest lucru? Exista un numar de posibilitati.

Fiecare calculator este diferit. Computerul este afectat de catre instalarea si dezinstalarea anumitor programe. Noi putem curata fisierele vechi de care nu mai ai nevoie, realizand optimizarea calculatorului astfel incat acesta sa functioneze la fel de repede cum o facea initial. Alo-it iti poate oferi un suport Flash Player eficient, pentru ca tu sa te bucuri in continuare de avantajele sale.

Asigurati-va ca aveti ultima actualizare Adobe Flash Player

Destul de des, Adobe elibereaza update-uri pentru Flash Player. Aceste update-uri pot imbunatati stabilitatea programului fara a mai exista goluri in sistemul de securitate. Este important ca aceste update-uri sa fie facute.
Cere-ne optiunea de suport Flash Player si unul dintre expertii nostri iti va scana calculatorul pentru a fi sigur ca toate soft-urile tale, cum este si cazul Adobe Flash Player, sunt updatate.
Te putem ajuta cu urmatoarele probleme:

 • Instalare update-uri Adobe Flash Player;
 • Ajutor cu dezinstalarea Adobe Flash Player.

De ce sa nu te bucuri si de aplicatiile care ruleaza cu Flash ?

Adobe Flash face ca navigarea pe Internet sa fie mai distractiva si mai interesanta. In cazul in care computerul ruleaza greu Flash Player, te putem ajuta!

Unul dintre expertii nostri va scana calculatorul si va rezolva problema pentru tine, folosind doar conexiunea la Internet.

Browsere Internet

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Browsere Internet

Obtineti ajutorul de care aveti nevoie pentru Browsere de Internet

Fie ca este vorba de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome sau Opera, putem instala sau configura diferitele Browsere Internet.

Contacteaza-ne acum pentru a cere suport tehnic pentru Browsere Internet.

Te ajutam cu Internet Explorer 8, Mozilla Firefox si mai mult

Daca ai o problema legata de diferitele Browsere Internet, este posibil sa nu fii capabil sa te bucuri pe deplin de Internet. Firma IT Alo-it.ro te poate ajuta! Cere-ne sa instalam cele mai noi upgrade-uri Internet Explorer sau sa configuram controalele parentale Internet Explorer pentru tine.

Oricare ar fi problemele legate de Browserele de Internet, suntem aici pentru a le repara:

 • Oferirea de suport Microsoft Internet Explorer;
 • Stabilirea „de ce Internet Explorer a intalnit o problema”;
 • Erori de script Internet Explorer;
 • Mesaje de eroare Internet Explorer;
 • Google Chrome Extensii;
 • Plugin-uri Google Chrome;
 • Firefox nu va ramane conectat dupa reboot;
 • Fixarea problemelor Firefox;
 • Stabilire „De ce Firefox determina o inchidere a calculatorului?”;
 • Internet Explorer nu funcţioneaza corect;
 • Internet Explorer nu raspunde;
 • Stabilirea de ce Firefox este lent;
 • Actualizare Internet Explorer;
 • Google Chrome teme;
 • Javascript nu functioneaza in Internet Explorer.

Ce este un browser?

Diferitele Browsere Internet reprezinta de fapt aplicatia cu ajutorul careia navighezi pe Internet. Fara ea, nu ai fi capabil sa utilizezi conexiunea la Internet pentru a vizita site-uri web.

Exista mai multe Browsere Internet disponibile. Unele dintre cele mai importante sunt Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome si Opera. Fara a intra in explicatii tehnice, toate acestea sunt diferite in forma, dar fiecare serveste in acelasi scop de baza: navigarea pe Internet. Prin urmare, fiecare este disponibil gratuit de la furnizorii sai.

Mentinerea computerului actualizat cu cele mai recente Browsere Internet este o alegere inteligenta. Actualizarile pot asigura masuri de securitate mai bune, viteze mai mari pentru accesarea paginlor web, add-on-uri si multe altele.

Trebuie sa reinstalez Internet Explorer?

Exista momente cand cel mai bun mod de a rezolva o problema de calculator este de a face o reinstalare a unui program. Deci, daca Internet Explorer nu functioneaza corespunzator, poate ai nevoie sa il stergi si sa instalezi o copie noua.

Pentru ca aceasta sa functioneze cat mai bine, este recomandata o reinstalare curata. Unul dintre expertii nostri va elimina fiecare ramasita cu o precizie chirurgicala. Putem face, de asemenea, o scanare totala a computerului pentru a verifica daca problema ta nu provine de la virusi. Suntem aici pentru a te ajuta! Contacteaza online sau telefonic echipa Alo-it pentru orice problema legata de Browsere de Internet si nu numai!