DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Ce spun clientii

iulie 16, 2012 Comentariile sunt închise pentru Ce spun clientii
Ce spun clientii

Florin Stan Ad Sign

Ei au fost intotdeauna receptivi, utili si de incredere. Nu avem nicio ezitare in a recomanda serviciile lor pentru oricine.
Multumim!

Mihai Stefan Rocargo

Cred ca din prima zi de colaborare cu Alo IT si pana in ziua de astazi, am simţit ca toată lumea s-a straduit sa construiasca un parteneriat productiv, cu o abordare transparenta si sensibila, care pune nevoile noastre in prim plan. Nu am fost niciodată lasati la urma si nu ne-am simţit a fi „doar un alt client”.
Sunteti buni!

Elena Nicolescu Nicolescu Cont

Ca o companie mica cu sisteme informatice Alo IT ne-a salvat in numeroase situatii de urgenta legate de calculator.
Suntem foarte multumiti!

Echipamente si Periferice

aprilie 9, 2012 Comentariile sunt închise pentru Echipamente si Periferice

Monitoare si Display-uri

Daca ai nevoie de ajutor la instalarea sau la gasirea driverelor potrivite dispozitivului pentru monitorul computerului, te rugam sa iei legatura cu firma IT Alo-IT .
AFLA MAI MULTE

Imprimante

De prea multe ori imprimantele pot sa aiba probleme cu drivere software, erori de imprimare si probleme Print Spooler. Alo-it.ro iti ofera asistenta pentru imprimante HP, Epson, sau alte marci.
AFLA MAI MULTE

Tastatura si Mouse

Cand ai o problema cu tastatura sau mouse-ul, Alo-it.ro este gata sa te ajute. Expertii nostri sunt pregatiti pentru a aborda orice problema legata de periferice.
AFLA MAI MULTE

Video

Nu pierde ore in incercarea de a configura singur camera Web. Trebuie doar sa ne contacezi. Vom avea grija de tot si tu te poti relaxa.
AFLA MAI MULTE

Audio

Multi utilizatori intampina probleme audio cauzate de catre configurarea incorecta a dispozitivelor audio, probleme de compatibilitate software si de drivere. Alo-it.ro este aici.
AFLA MAI MULTE

Dispozitive USB

Daca va confruntati cu probleme de hub USB sau probleme cu dispozitive USB ce nu sunt recunoscute, contactati Alo-it.ro!
AFLA MAI MULTE