DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Securitate Wireless

aprilie 10, 2012 Comentariile sunt închise pentru Securitate Wireless

Securitate Wireless

WiFi este grozav dar prezinta un risc mai mare decat internetul prin fir in materie de securitate wireless. Daca nu va luati masuri de precautie adecvate, cyber-criminalii si chiar trecatorii pot intercepta tranzactiile dumneavoastra financiare private. Pentru a preveni acest lucru, contactati firma IT Alo-it.ro si cere-ne sa iti configuram reteaua pentru a-ti putea asigura o securitate Wireless eficienta.

Lasa-ne pe noi sa te ajutam in problemele de securitate Wireless

Desi este o idee buna sa nu intrati de la hot-spoturile WiFi publice, pe site-uri bancare si altele de acest nivel, cu siguranta nu doriti sa va faceti griji pentru orice miscare pe care o faceti acasa, la domiciliu.
Alo-it.ro ofera o solutie mai buna. Noi va putem ajuta acum prin conexiunea la Internet printr-o securitate Wireless eficienta.

Relaxati-va si bucurati-va libertatea oferita de WiFi, in timp ce noi va oferim sprijinul in a asigura o securitate Wireless cat mai buna. De la Linksys ®, TRENDnet, Netgear ®, D-Link ® si Belkin, va putem ajuta sa configurati de retea wireless securizata cu orice marca majora.

La Alo-it.ro putem rezolva problemele tale de securitate Wireless si multe mai multe, cu ajutorul conexiunii la Internet, fara sa fie nevoie sa te prezinti la sediu.
Doar contactati-ne si vom incepe imediat sa reparam probleme cum ar fi:

 • Configurarea retelelor fara fir securizate
 • Restaurarea sistemului
 • Probleme de securitate router wireless Linksys ®
 • Probleme start-up
 • Probleme de memorie de sistem
 • Problemele sistemului de operare (de exemplu, Windows 7, Windows Vista, Windows XP)
 • Recuperarea fisierelor
 • Restaurarea sistemului
 • Probleme start-up sistem
 • Probleme de memorie de sistem
 • Reparare de laptop si desktop
 • Internet de aplicaţii de imprimare instalare server probleme

Hotspot-urile publice si de securitate Wireless

Locurile publice WiFi hotspots sunt zone care permit accesul nelimitat la Internet pentru dispozitive WiFi activate gratuit. Popularitatea lor creste dar, daca nu esti la curent cu riscurile legate de securitate Wireless pe care le implica tranzactiile bancare si mesajele private, ai putea fi in pericol.

Nu vizita site-uri la nivel inalt din locuri publice, nu este o idee buna sa faci Online Banking intr-un astfel de loc. Astfel de locuri nu dispun de o securitate Wireless buna si, de aceea, alte persoane ti-ar putea fura infirmatiile.

Partajarea fisierelor nu se face in locurile publice. Daca calculatorul tau este astfel configurat, asigura-te ca dezactivezi optiunile in public. In caz contrar, altii s-ar putea sa doreasca sa “impartasesti” cu ei fisierele private.

Asigura-te ca securitatea bwowser-ului este updatata. Aceasta va mari gradul de securitate Wireless al calculatorului tau!

Nu esti sigur ce modificari trebuie efectuate inainte de a utiliza un hotspot WiFi? Ia legatura cu Alo-it.ro pentru a primi ajutor in imbunatatirea gradului de securitate Wireless pe calculatorul tau.

Bucura-te de dispozitivele legate la o retea wireless LAN securizata

Acum poti intra pe Internet de la mai multe calculatoare. Dispozitivele WiFi sunt in crestere in popularitate si scadere in pret. Dar setarea lor pentru a gasi reteaua nu se face intotdeauna cu usurinta.

Fie ca este un dispozitiv LAN (retea locala) sau ai nevoie doar de o buna securizare Wireless pentru acasa, Alo-it.ro este aici pentru a face lucrurile mai usoare. Contacteaza echipa Alo-it pentru orice problema legata de securitate Wireless si nu numai!

Securitate pc

martie 30, 2012 Comentariile sunt închise pentru Securitate pc

Securitate si protectie Antivirus

Pentru orice problema ar avea calculatorul tau, firma IT Alo-it este aici sa te indrume! Rezolva definitiv problema virusilor cu optiunea de protectie antivirus gratuita pe care ti-o oferim!

AFLA MAI MULTE

Securitate Internet

Oricat ai sta pe Internet, trebuie sa te asiguri ca esti in siguranta. Conceptul de securitate Internet include totul, de la folosirea parolelor care sunt greu de ghicit, la actualizarea browser-ului si mai mult. Alo-it.ro te poate ajuta cu solutii de securitate Internet.

AFLA MAI MULTE

Securitate Wireless

Relaxati-va si bucurati-va libertatea oferita de WiFi, in timp ce noi va oferim sprijinul in a asigura o securitate Wireless cat mai buna. De la Linksys ®, TRENDnet, Netgear ®, D-Link ® si Belkin, va putem ajuta sa configurati o retea wireless securizata cu orice marca majora.

AFLA MAI MULTE

Confidentialitate PC

Daca ai nevoie de ajutor pentru securizarea confidentialitatii computerului, noi te putem ajuta. Nu este nevoie decat de conexiunea la Internet pentru a obtine in cel mai scurt timp confidentialitate PC.

AFLA MAI MULTE

CryptoLocker

CryptoLocker este o forma de ransomware - cea mai noua familie de virusi care iti cripteaza datele de pe calculator sau iti blocheaza accesul la ele pana cand platesti o recompensa.

AFLA MAI MULTE