DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Conectare Mai Multe Calculatoare

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Conectare Mai Multe Calculatoare

Alo-it.ro te poate ajuta sa conectezi doua sau mai multe calculatoare impreuna

Daca doresti sa faci schimb de informatii si de alte resurse intre doua calculatoare (sau mai multe), firma IT Alo-it.ro te poate ajuta. Putem configura reteaua chiar acum, online! Bucura-te de toate beneficiile oferite de procesul de conectare pentru mai multe calculatoare, cum ar fi partajarea unei conexiunii la Internet, muzica si video. Contacteaza-ne si echipa Alo-it te va ajuta!

Conectare Mai Multe Calculatoare

Configurarea unei retele intre doua calculatoare necesita o anumita expertiza tehnica: sistemul trebuie sa fie numit,folderele trebuie sa aiba permisiunile de date, etc.

Beneficiile conectarii a doua calculatoare

Retelele domestice sunt acum mai mult decat o necesitate. Prin conectarea a doua calculatoare, ai posibilitatea sa partajezi resurse intre ele. Exemple ale acestui lucru ar putea include:

  • Schimbul de acces la Internet intre doua calculatoare;
  • Salvarea fisierelor ca si copii de rezerva cu usurinta;
  • Depozitarea MP3 si filme pe un singur calculator, in timp ce le joci sai vizionezi pe un altul;
  • Joaca jocuri de retea locala, cu decalaj de timp zero.

Procesul de conectare a mai multor calculatoare cu un cablu Ethernet nu este atat de dificil. Pur si simplu achizitionam un cablu Cat-5 ( probabil acelasi utilizat de modemul de banda larga). Il vei gasi disponibil la orice magazin in departamentul electronic. Este relativ ieftin.

Esti gata pentru a fi conectat, dar nu poti partaja fisierele inca? Acest lucru necesita un pic mai mult lucru.

Te ajutam sa conectezi doua computere prin USBB

In functie de hardware-ul pe care il aveti, ati putea fi capabil sa va conectati folosind simplitatea plug and play a porturilor USB si un router. Acest lucru ar putea ajuta la transferul de fisiere de la desktop la laptop sau vice-versa.

Ca in orice retea , acest lucru presupune mai mult decat a conecta pur si simplu cablurile. Contacteaza-ne si vom conecta totul pentru tine! Apeleaza la echipa Alo-it pentru pentru un proces de “ conectare mai multe calculatoare “ rapid si sigur!

Conexiune Internet

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Conexiune Internet

Va confruntati cu probleme de conexiune la Internet?

De la viteze scazute de conectare la Internet, la adaugarea de noi laptop-ul la retea si Internet, firma IT Alo-it.ro este gata pentru a te juta cu conexiunea la Internet.
Ia legatura cu noi pentru problemele tale de conectare la Internet.

Vom rezolva orice probleme cu partajarea conexiunii la Internet

Alo-it.ro te ajuta sa beneficiezi la maxim de tehnologia de care dispui. Nu va trebui sa stabilesti o intalnire si nu va trebui sa pleci de acasa pentru a aduce calculatorul la sediu. Doar contacteaza-ne si spune-i unuia dintre expertii nostri care este problema. Este atat de simplu.

„Ajutor! Nu ma pot conecta la Internet! „

Suntem aici pentru a va ajuta cu orice, de la o configurare router Linksys ®, conectare router Netgear sau conectarea la Internet. Putem rula chiar si o viteza de conexiune la Internet pentru a urmari daca problema este calculatorul tau sau ISP-ul.
Noi te putem ajuta doar prin intermediul Internetului sau telefonic. Doar cu o conexiune la Internet, noi te putem ajuta in timp ce tu te relaxezi. Dupa o scurtă configurare, esti liber sa faci ce vrei.

Testam conexiunea la Internet

Conexiunea ta este mult mai lenta decat ar trebui sa fie? Noi te ajutam sa localizezi problema. Aceasta ar putea fi:

A) ISP;
B) Aparatul tau de retea (calculator, imprimanta, unitate de reţea, etc);
C) Setarile;
D) Router-ul;
E) Toate cele de mai sus.

Pentru o diagnosticare corecta a problemei tale, ai nevoie de ajutorul expertilor Alo-it.ro. Ei te vor ajuta sa-ti dai seama cu exactitate care anume este problema si te vor ajuta sa o rezolvi. Raspunsul in viaţa reala ar putea fi toate din cele de mai sus sau ceva cu totul diferit. Este nevoie de experienta pentru a sti sigur.

La Alo-it.ro vom identifica problema si vom insista pana ce aceasta va fi rezolvata.

Retea de Domiciliu

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Retea de Domiciliu

Alo-it.ro te poate ajuta si cu o retea de domiciliu

O retea de domiciliu inseamna mai mult decat conectarea laptop-ului la Internet. In functie de preferinte, retelele pot oferi lucruri interesante cum ar fi imprimarea de la mai multe computere, salvarea si schimbul de date intre calculatoare cu usurinta.
Firma IT Alo-it te poate ajuta cu orice problema legata de o retea de domiciliu!

Cum sa stabilesti o retea de domiciliu fara fir

Configurarea unei retele complete, care permite tuturor dispozitivelor tale sa comunice impreuna cu usurinta, necesita o intelegere de baza despre o retea de domiciliu. Daca nu stii cum se depaneaza problemele unei retea de domiciliu, relaxeaza-te. Alo-it.ro te poate ajuta sa obtii maximul din tehnologia pe care o ai la dispozitie!

In primul rand, sa acoperim elementele de baza despre o retea de domiciliu

Cu cativa ani in urma, majoritate oamenilor intelegeau prin retea de domiciliu doua computere legate printr-un fir. Acum insa, chiar si cele mai de baza retele de calculatoare ofera mult mai multe decat am fi putut visa acum cativa ani. Device-urile domestice de la console, mp3 playere, chiar si frigiderele sunt capabile de a se conecta la o retea.
Avantajele unei retele fara fir sunt numeroase:

  • Device-urile tale pot comunica intre ele;
  • Unele pot partaja resurse si capabilitati;
  • Poti extinde capabilitatile unui device utilizand punctele forte al altuia.

Odata cu progresul tehnologic, interconectivitatea pentru o retea de domiciliu va fi in crestere. Instalarea unei astfel de retele presupune un nivel de complexitate destul de ridicat.
Aici intervine Alo-it.ro!

Probleme de retea Vista? Probleme de retea Windows XP?

Indiferent de ce sistem de operare sau ce brand de calculator ai, Alo-it.ro poate rezolva problemele retelei tale.

In loc de sa te confrunti cu ceea ce ar putea fi de ore de frustrare, cu timp in care astepti ca dispozitivele de retea la domiciliu sa se gaseasca unul pe altul, sau cu riscul de configurarea a unei conexiuni ce nu este sigura, contacteaza-ne pe noi. Unul dintre expertii nostri va conecta si va securiza reteaua. Fara nivelul de securitate corespunzator, orice trecator se poate conecta la sistem fara ca macar sa realizezi. De ce sa risti acest lucru? Apeleaza la Alo-it.ro pentru o retea de domiciliu eficienta si securizata!