DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Webmail

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Webmail

Ai probleme cu Webmail-ul?

Indiferent de natura problemei de webmail, Alo-it te poate ajuta in cel mai scurt timp! Fie ca doresti crearea unui cont nou Gmail si ai nevoie de ajutor sau ai o problema cu Hotmail, Yahoo sau AOL e-mail, contacteaza firma IT Alo-it.ro.

Intampini probleme cu autentificarea?

Multi oameni au renuntat la adresa lor de e-mail ISP (Internet Service Provider) si folosesc doar accesul webmail. Avantajele sunt numeroase:

 • Un sign-in simplu
 • Arhivare E-mail de la distanta
 • Capacitatea de a verifica adresa de email de pe orice computer

Dar ce se întâmplă dacă te confrunti cu o problemă şi nu poti obţine datele de conectare la webmail, sau orice serviciu pe care îl utilizezi pentru a lucra? Din moment ce totul se află pe internet nu poti face nimic. Problema ar putea fi la calculatorul tau. Iată cazul in care Alo-it.ro poate ajuta.

Deseori, incapacitatea de a te conecta la adresa de Gmail sau Hotmail semnalează o problemă în browser-ul tau. Ar putea fi din cauza faptului că trebuie să actualizezi software-ul computerului, sau ai un virus prezent, care se interferează cu operaţiunile tale normale.

Pentru a remedia problema, contacteaza unul dintre experţii noştri acum. Prin utilizarea conexiunii la internet vom scana computerul pentru a găsi sursa problemei.

Contacteaza-ne daca nu poti accesa adresa ta de e-mail

La Alo-it.ro dorim să te ajutam să folosesti tehnologia uşor şi fără probleme. Dacă problema există pe calculator o vom găsi şi o vom remedia.

Acest lucru se aplică la aproape orice adresa de webmail, cum ar fi:

Contacteaza-ne dacă nu poti accesa adresa ta de e-mail

La Alo-it.ro dorim sa te ajutam sa folosesti tehnologia usor si fara probleme. Daca problema exista pe calculator, o vom gasi si o vom remedia in cel mai scurt timp.

Acest lucru se aplica la aproape orice adresa de webmail, cum ar fi:

 • Logare Gmail
 • Autentificare Hotmail
 • Autentificare AOL Mail
 • Windows Live Mail
 • Shaw webmail
 • Earthlink webmail
 • Cox mare viteza la Internet de webmail
 • Verizon webmail
 • ATT webmail
 • Cox webmail
 • Juno webmail
 • AKO webmail
 • Netzero webmail
 • AT T webmail
 • Telus webmail
 • BellSouth webmail

Configurarea unui cont Hotmail personal

Daca ai nevoie de ajutor pentru configurarea Hotmail, sau orice alt cont, unul dintre expertii nostri vor fi fericiti sa te ajute. Acest lucru iti va oferi posibilitatea de a verifica si trimite e-mail, precum si de a stoca mesajele pentru vizualizarile ulterioare. Adreseaza-te echipei Alo-it pentru orice problema legata de webmail si nu numai!

Acces Remote

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Acces Remote

Acces Remote pentru email-ul tau!

A avea acces remote pentru email a capatat o importanta majora in ultimii ani. Putem primi actualizari importante in orice moment. Posibilitatea de a primi e-mail de oriunde este esentiala. De ceva timp, toti furnizorii de e-mail ofera modalitati de a primi un e-mail in timp ce suntem departe de la propriul caluculator.

Prima modalitate pentru a primi email oriunde este prin webmail. Aceasta se intampla in cazul in care furnizorul a setat un site web unde puteti merge pentru a citi e-mail-ul. Uneori insa, trebuie sa ai setari speciale. Unii furnizori au facut setari astfel incat, atunci cand computerul tau primeste un e-mail, il sterge de pe server. Deci, daca te duci la site-ul de webmail mai tarziu, nu il vei vedea nici de acolo. Un acces remote in acest caz nu este deci activat. Pentru a afla daca va trebui sa modifici setarile de e-mail, cel mai bine este sa contactezi furnizorul tau direct.

A doua metoda, tot mai frecventa, este prin intermediul unui smartphone. Unele smartphone-uri au programe de e-mail pe care trebuie sa le setezi, in acelasi mod in care setezi si calculatorul de acasa. Daca ai de asemenea e-mail pe computerul de acasa, atunci acelasi lucru care se aplica la webmail se aplica si aici. Pentru a te asigura ca nu primesti jumatete de mesaje pe calculator si jumatate pe telefon, contacteaza specialistii Alo-it pentru a configura Acces Remote.

Acces Remote -ul a fost transformat intr-un proces foarte necesar, insa nu de fiecare data simplu. Ai nevoie de aceasta optiune atunci cand nu esti la birou, atunci cand astepti un mail important dar nu poti sta doar la calculator asteptans, etc. Daca te confrunti cu dificultati pentru Acces Remote, firma IT Alo-it.ro te poate ajuta rapid si simplu, direct de pe Internet!

Faxuri si Atasamente Email

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Faxuri si Atasamente Email

Ai nevoie de ajutor cu faxuri si atasamente email ?

Probleme legate de faxuri si atasamente email sunt printre cele mai frecvente. Ti se intampla ca uneori un atasament de e-mail sa nu fie trimis, indiferent ce ai face? Ia legatura cu unul dintre expertii nostri. Vom localiza si rezolva problema rapid si simplu, doar prin telefon sau Internet!

Firma IT Alo-it te poate ajuta cu atasarea fisierelor la e-mail!

Trimiterea unui e-mail pe fax: este posibil?

Mai multe firme ofera solutii pentru a va permite sa trimiteti faxuri pe e-mail si e-mail-uri la un aparat fax. De obicei, aceste solutii de a trimite fax pe email percep o anume taxa.

Dar este posibil sa trimiti un fax gratuit? Din nou, raspunsul nostru este da. Windows include un program de fax deja incorporat, transformandu-ti computerul intr-un aparat fax. Veti avea nevoie doar sa-l configurezi pentru a primi sau trimite faxuri.

Daca ai nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, contacteaza Alo-it.ro! Suntem aici, gata pentru a te ajuta cu orice problema de faxuri si nu numai.

Nu pot deschide atasamentul unui e-mail!

Se poate intampla ca un atasament e-mail sa fie intr-un format pe care computerul nu il intelege. Daca acesta este cazul, te putem ajuta! Il transformam intr-un format pe care computerul il poate deschide pentru ca tu sa poti citi atasamentul usor.

O alta posibilitate este ca atasamentul sa fi fost contaminat cu un virus. Chiar daca un e-mail pare a fi de la un expeditor de incredere, acest lucru nu exclude posibilitatea unui virus.

Pentru a fi sigur ca nu ai primit un e-mail virusat, unul dintre expertii nostri poate scana computerul tau si atasamentul. Putem curata calculatorul astfel incat sa ruleze ca nou. Mai mult decat atat, te putem ajuta si cu urmatoarele probleme:

 • Te ajutam sa trimiti un e-mail la un aparat fax;
 • Nu poti deschide fisiere atasate in e-mail;
 • Te ajutam sa trimiti o fotografie prin e-mail;
 • Securizarea email-ului;
 • Rezolvarea problemelor de AOL de atasament de e-mail.

Te putem ajuta si daca ai probleme cu trimiterea fotografiilor prin e-mail

Una dintre cele mai mari bucurii ale e-mail-ului este abilitatea de a impartasi rapid fotografiile cu prietenii si rudele.
Nu lasati un conflict de calculator sau o eroare sa va impiedice de la impartasirea sau primirea fotografiilor .

Alo-it te poate ajuta cu diferitele probleme legate de faxuri si atasamente email si nu numai!

Configurare Email

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Configurare Email

Ai nevoie de ajutor pentru o configurare email?

O configurare email corecta necesita un anumit grad de expertiza. Noi stim cat de important poate fi email-ul pentru tine. De la biroul sau de acasa, este principalul mod prin care comunicam acum. Dar, pentru a face acest lucru, aplicatia pentru a verifica si a citi e-mailul trebuie sa fie mai intai instalata. Daca ai nevoie de ajutor sa faci acest lucru, contacteaza-ne!
Firma IT Alo-it te poate ajuta cu o configurare email corecta si rapida!

Cum se face o configurare email?

Multi dintre noi ar dori sa aiba propria adresa de e-mail personalizata. O adresa de e-mail urmand acest model, spre exemplu – “numele.tau@numele.firmei.unde.lucrezi.ro” poate fi mult mai profesionista si mai usoara pentru altii sa-si aminteasca.
Dar cum poti face acest lucru?

O modalitate este de a achizitiona domeniul tau de Internet propriu. Aceasta este adresa unui site web, la fel cu cel pe care il vizitati acum: “www.alo-it.ro.” Achizitionarea unui nume de domeniu poate fi relativ ieftina si multi furnizori de domeniu iti permit crearea unui numar de adrese de e-mail proprii (de exemplu: “resurse.umane@solutiiSRL.ro”, “office@solutiiSRL.ro”, etc).

Nu ai nevoie sa utilizezi chiar domeniul site-ului Web. Daca esti multumit de ceea ce ai in prezent, utilizeaza domeniul pe care il doresti pentru configurarea email-ului. Daca ai nevoie de ajutor in configurarea Outlook ® sau un alt program de e-mail pentru a trimite si primi e-mailuri, contacteaza Alo-it.ro.

Cum creezi un cont de email cu Yahoo?

O configurare email personalizata este pe placul multora. Dar daca nu este neapart ce iti doresti tu, daca tu vrei doar o adresa de e-mail prin care sa comunici cu prieteni si familie, exista solutii!

Yahoo, Hotmail, Gmail si multe altele ofera conturi gratuite de e-mail. Iti ramane doar sa-l alegi pe cel care ti se potriveste!

Ce se intampla daca doresti sa verifici e-mailul de la un alt computer?

Daca doresti sa faci acest lucru, de multe ori o configurare email pentru online poate fi o modalitate eficienta. Dar este posibil sa ai o adresa de e-mail personalizata si inca sa fii capabil sa verifici contul de la mai multe calculatoare?

Raspunsul este da, desi va dura ceva timp configurarea calculatorului.
Apeleaza la echipa Alo-it pentru o configurare email eficienta sau orice alta problema ai avea!

Conexiune Internet

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Conexiune Internet

Va confruntati cu probleme de conexiune la Internet?

De la viteze scazute de conectare la Internet, la adaugarea de noi laptop-ul la retea si Internet, firma IT Alo-it.ro este gata pentru a te juta cu conexiunea la Internet.
Ia legatura cu noi pentru problemele tale de conectare la Internet.

Vom rezolva orice probleme cu partajarea conexiunii la Internet

Alo-it.ro te ajuta sa beneficiezi la maxim de tehnologia de care dispui. Nu va trebui sa stabilesti o intalnire si nu va trebui sa pleci de acasa pentru a aduce calculatorul la sediu. Doar contacteaza-ne si spune-i unuia dintre expertii nostri care este problema. Este atat de simplu.

„Ajutor! Nu ma pot conecta la Internet! „

Suntem aici pentru a va ajuta cu orice, de la o configurare router Linksys ®, conectare router Netgear sau conectarea la Internet. Putem rula chiar si o viteza de conexiune la Internet pentru a urmari daca problema este calculatorul tau sau ISP-ul.
Noi te putem ajuta doar prin intermediul Internetului sau telefonic. Doar cu o conexiune la Internet, noi te putem ajuta in timp ce tu te relaxezi. Dupa o scurtă configurare, esti liber sa faci ce vrei.

Testam conexiunea la Internet

Conexiunea ta este mult mai lenta decat ar trebui sa fie? Noi te ajutam sa localizezi problema. Aceasta ar putea fi:

A) ISP;
B) Aparatul tau de retea (calculator, imprimanta, unitate de reţea, etc);
C) Setarile;
D) Router-ul;
E) Toate cele de mai sus.

Pentru o diagnosticare corecta a problemei tale, ai nevoie de ajutorul expertilor Alo-it.ro. Ei te vor ajuta sa-ti dai seama cu exactitate care anume este problema si te vor ajuta sa o rezolvi. Raspunsul in viaţa reala ar putea fi toate din cele de mai sus sau ceva cu totul diferit. Este nevoie de experienta pentru a sti sigur.

La Alo-it.ro vom identifica problema si vom insista pana ce aceasta va fi rezolvata.

Retea de Domiciliu

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Retea de Domiciliu

Alo-it.ro te poate ajuta si cu o retea de domiciliu

O retea de domiciliu inseamna mai mult decat conectarea laptop-ului la Internet. In functie de preferinte, retelele pot oferi lucruri interesante cum ar fi imprimarea de la mai multe computere, salvarea si schimbul de date intre calculatoare cu usurinta.
Firma IT Alo-it te poate ajuta cu orice problema legata de o retea de domiciliu!

Cum sa stabilesti o retea de domiciliu fara fir

Configurarea unei retele complete, care permite tuturor dispozitivelor tale sa comunice impreuna cu usurinta, necesita o intelegere de baza despre o retea de domiciliu. Daca nu stii cum se depaneaza problemele unei retea de domiciliu, relaxeaza-te. Alo-it.ro te poate ajuta sa obtii maximul din tehnologia pe care o ai la dispozitie!

In primul rand, sa acoperim elementele de baza despre o retea de domiciliu

Cu cativa ani in urma, majoritate oamenilor intelegeau prin retea de domiciliu doua computere legate printr-un fir. Acum insa, chiar si cele mai de baza retele de calculatoare ofera mult mai multe decat am fi putut visa acum cativa ani. Device-urile domestice de la console, mp3 playere, chiar si frigiderele sunt capabile de a se conecta la o retea.
Avantajele unei retele fara fir sunt numeroase:

 • Device-urile tale pot comunica intre ele;
 • Unele pot partaja resurse si capabilitati;
 • Poti extinde capabilitatile unui device utilizand punctele forte al altuia.

Odata cu progresul tehnologic, interconectivitatea pentru o retea de domiciliu va fi in crestere. Instalarea unei astfel de retele presupune un nivel de complexitate destul de ridicat.
Aici intervine Alo-it.ro!

Probleme de retea Vista? Probleme de retea Windows XP?

Indiferent de ce sistem de operare sau ce brand de calculator ai, Alo-it.ro poate rezolva problemele retelei tale.

In loc de sa te confrunti cu ceea ce ar putea fi de ore de frustrare, cu timp in care astepti ca dispozitivele de retea la domiciliu sa se gaseasca unul pe altul, sau cu riscul de configurarea a unei conexiuni ce nu este sigura, contacteaza-ne pe noi. Unul dintre expertii nostri va conecta si va securiza reteaua. Fara nivelul de securitate corespunzator, orice trecator se poate conecta la sistem fara ca macar sa realizezi. De ce sa risti acest lucru? Apeleaza la Alo-it.ro pentru o retea de domiciliu eficienta si securizata!

Accesare Fisiere

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Accesare Fisiere

Aveti probleme de accesare fisiere?

Atunci cand intampini probleme de accesare fisiere, echipa Alo-it este aici pentru a te ajuta, indiferent de problema pe care o intampini! Firma IT Alo-it te ajuta sa deschizi formate de fisier necunoscute si le converteste intr-un alt format, astfel incat sa-ti fie mai usor sa le accesezi.

O metoda de accesare fisiere RAR ?

RAR, la fel ca fisierele ZIP, este o metoda de comprimare a datelor, astfel incat sa puteti transforma un fisier mare intr-un fisier de dimensiune mai mica. RAR (Roshal Arhiva) este util pentru a trimite fisiere foarte mari, dar multe calculatoare nu sunt capabile sa deschida acest format.

Daca aveti un fisier RAR si trebuie deschis, contacteaza-ne! Noi putem converti continutul intr-un alt format pentru ca fisierul respectiv sa fie mult mai usor de deschis pentru tine.

Impreuna cu furnizarea de solutii si modul de a deschide un fisier DOCX, te mai putem ajuta si cu:

 • Accesare Fisiere
 • Deschidem fiSiere MP4
 • Deschidem fisiere PDF
 • Deschidem fisiere ZIP
 • Deschidem fisiere DAT
 • Si multe altele!

Daca ai nevoie de ajutor pentru deschiderea unui format de fisier, contacteaza-ne iar noi te vom ajuta in cel mai scurt timp, online sau telefonic!

Accesare fisiere AVI

La Alo-it.ro obtii cele mai bune rezultate. Dorim sa facem lucrurile cat simple pentru tine. Doar contactati-ne, si vom avea grija de orice problema legata de accesare fisiere, indiferent de formatul acestora. Economisiti in acest fel timp si resurse. Noi va putem rezolva orice problema, direct pe Internet.

Echipa Alo-it iti va raspunde la intrebari precum:

 • Cum putem reda fisierele AVI?
 • Cum deschidem fisierele DOCX?
 • Cum deschidem fisierele ZIP?
 • How to burn AVI files to DVD?
 • Redarea fisierelor AVI pe DVD player…?
 • Cum deschidem un fisier ISO?
 • Cum se deschide un fisier ODT?
 • Ce este software-ul care deschide un fisier PPS ?
 • Cum deschidem un fisier DMP?
 • Cum se deschide si se lucreaza un fisier in Microsoft
 • Cum pot deschide fisiere DMG in Windows XP
 • Deschiderea fisierelor AI cu orice alt program
 • Cum pot deschide fisiere MKV?
 • Cum se deschide un fisier PDF corupt?
 • Deschiderea fisierelor EPS

Prin utilizarea Alo-it.ro, tu vei avea fisiere deschise intr-un timp scurt

Cand ne contactezi, unul dintre expertii nostri te va intreba de ce ai nevoie. Dupa o scurta configurare, vei avea fisierul deschis si convertit intr-un alt format!
Alo-it.ro te asculta. Si cand ai spus ca ai nevoie de ajutor pentru computer si probleme tehnologice, rapid si fara a implica frustrarea de a vizita un centru de servicii, acest lucru o sa se intample. Nu va fi nevoie sa iesi din casa sau sa faci programare. Doar contaceaza-ne si vom avea grija de tot!

Cine suntem – De ce suntem mai buni

Transfer Fisiere usb hdd, telefon, hdd virtual

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Transfer Fisiere usb hdd, telefon, hdd virtual

Cum transferi fisiere eficient?

Daca doresti sa transferi fisiere de pe un dispozitiv pe altul, fie ca este vorba despre muzica, fotografii sau documente, contacteaza firma IT Alo-it! Unul din tehnicienii nostri va fi bucuros sa iti transfere fisierele pe iPod, CD sau computer!
Cere-ne ajutor pentru transfer fisiere! Iti vom oferi asistenta rapid, online sau telefonic!

Cum pot transfera muzica de pe iTunes in iPod-ul meu meu?

Este o intrebare foarte frecventa dar, daca nu stii raspunsul, nu iti face griji! De aceea suntem aici. Vrem sa te ajutam sa poti beneficia cat mai mult de tehnologia de care dispui. Fara a parasi casa, unul dintre expertii nostri iti va arata cum sa transferi muzica de pe computer sau de pe CD-uri pe iTunes si apoi pe iPod-ul tau.
Noi putem oferi, de asemenea, mult mai mult decat asistenta cu transferul de muzica.

Doriti sa transferati fisiere de la un calculator la altul?

Alo-it.ro stie ca transferul fisierelor nu este deloc usor. Dispozitivele trebuie sa fie sincronizate si protocoalele de calculator urmate. Dar putem sa facem acest lucru cu usurinta pentru tine. Doar contacteaza-ne si, dupa o configurare scurta, esti liber sa faci tot ce doresti. Totul se intampla perin conexiunea la Internet. Alo-it iti ofera solutii pentru problemele calculatorului si timp liber pentru tine.

Odata cu transferul de fisiere MP3, va putem ajuta, de asemenea, cu:

 • Transfer fisiere de pe un calculator pe altu;
 • Problemele sistemului de operare (de exemplu: Windows 7, Windows Vista, Windows XP);
 • Recuperare fisiere;
 • Eliminarea malware-ului (de exemplu: virus de calculator, spyware, adware);
 • Transfer fisiere de pe o unitate hard disk pe alta.

Cere-ne transferul fotografiilor pe un CD

Camerele digitale de astazi pot face fotografii frumoase, dar care sunt extrem de mari ca dimensiune. Acest lucru iti poate oferi o claritate mai buna, dar poate face mai dificila impartasirea fotografiilor prin e-mail.
Unul dintre expertii nostri te poate ajuta sa plasezi fotografiile digitale pe un CD, pe care il poti trimite cu usurinta prin posta la prieteni si rude. Iti putem arata, de asemenea, cum sa faci un transfer al fotografiilor de pe camera digitala pe calculator, daca nu esti sigur de modul cum se face acest lucru.
Echipa Alo-it.ro este gata oricand sa te ajute cu procedee eficiente de tranfer fisiere sau multe altele!

Conversie Fisiere

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Conversie Fisiere

Ai nevoie de ajutor pentru a converti un format de fisier?

De multe ori avem nevoie sa realizem un procedeu de conversie fisiere. De ce? Acesta este scenariul: ai un fisier. Datele sunt nedeteriorate si functioneaza perfect. Dar ai nevoie de el intr-un alt format. Ce faci? Contacteaza-ne! Firma IT Alo-it.ro este aici pentru toate nevoile tale de conversie fisiere.

Obtine ajutorul de care ai nevoie pentru convertirea unui fisier, rapid si simplu, prin telefon sau Internet.

Alo-it te poate ajuta la conversia fisierelor PDF in Word

Convertirea unui fisier PDF intr-un document Word editabil este o problema extrem de frecventa. Pentru ca PDF-urile nu pot fi editate (cel putin, nu fara software-ul special), aceasta este o necesitate des intalnita.

Daca aveti nevoie de o conversie a unui PDF intr-un Word , contacteaza unul dintre expertii nostri pentru a te ajuta sa rezolvi aceasta problema in cel mai scurt timp.

Apeleaza la noi pentru:

 • Conversie PDF in JPG;
 • Conversie PDF in Excel;
 • Conversie word in PDF;
 • Conversie PDF in text;
 • Conversie logonxp in exe.;
 • Conversie MMBTU;
 • Conversie Docx in Doc;
 • Conversie MOV in WMV.

Daca ai nevoie de o conversie rapida, contacteaza-ne! Putem face acest lucru direct prin telefon sau online, in doar cateva minute, in timp ce tu te relaxezi!

Conversie MP3, WMA, WAV si iTunes

Alo-it te ajuta, de asemenea, cu conversii de muzica in formatul de fisier de care ai nevoie pentru playerul audio digital.

 • Conversie WMA in MP3
 • Conversie WAV in MP3
 • Conversie iTunes în MP3
 • Conversie MP4 in MP3
 • Conversie AVI in MP4

Nu toate playere portabile de muzica digitala redau muzica in orice format. Daca ai fisiere de muzica intr-un format si doresti ca acestea sa fie convertite intr-un altul, nu iti ramane decat sa ne contactezi! Vom fi bucurosi sa oferim asistenta pentru orice problema legata de conversie fisiere si nu numai!

Recuperare NTFS FAT

aprilie 10, 2012 Comentariile sunt închise pentru Recuperare NTFS FAT

Contacteaza-ne pentru a te ajuta cu o recuperare NTFS FAT

Daca ati avut pierderi de date fie din cauza unei stergeri accidentale sau o partitionare de hard disk care a mers gresit, contacteaza-ne pentru o recuperare NTFS FAT! In functie de natura pierderii de date, am putea recupera datele si / sau recomanda urmatorii pasi pe care trebuie sa ii faci.

Te putem ajuta cu o recuperare FAT

Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul tau prin conexiunea la Internet. Daca te putem ajuta, vom incepe imediat sa lucram pentru a rezolva problema. Totul va fi facut de la distanta. Toate serviciile noastre vin cu o garantie de satisfactie, astfel incat o recuperare NTFS FAT nu este nici un risc pentru tine.

Recuperare NTFS online

NTFS (New Technology File System) a inlocuit mai vechiul FAT (File Allocation System) pentru unitatile hard disk. A fost initiat in anii 1970, cu mult inainte de capacitatea expansiva si viteza drive-urilor de care ne bucuram de astazi.

In afara de securitatea sporita, un alt avantaj NTFS fata de sistemul vechi este ca recuperarea datelor este mult mai usoara. Asta nu inseamna ca este o joaca de copii, dar poate fi efectuata in cele mai multe cazuri.

Deci, daca ai sters accidental un dosar cu toate fotografiile digitale, sau poate prezentarea la care ai lucrat foarte mult, contacteaza-ne! Iti putem aduce fisierele inapoi printr-o recuperare NTFS FAT!

Asigura-ti datele cu o recuperare NTFS FAT

Multe drive-disk-uri nu au o durata de viata mai mare de trei ani. Stii cat de vechi este al tau? Nu risca pierderea fisierelor importante si a fotografiilor de neinlocuit!

Contacteaza firma IT Alo-it si intreaba despre optiunile de recuperare NTFS FAT pentru fisierele sterse. Expertii nostri sunt aici pentru a te ajuta ! Contacteaza echipa Alo-it pentru o recuperare NTFS FAT si nu numai!

Page 1 of 212»