DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Tabel Preturi

iulie 17, 2015 Comentariile sunt închise pentru Tabel Preturi

PreturiAbonamentul poate fi utilizat doar pentru un singur Desktop, Laptop, Smartphone sau Tableta.
Abonamentul include si perifericele: imprimanta, multifunctionala, scanner, monitor, router, switch si camera web.

Formular Facturare Pers. Fizica

septembrie 26, 2012 Comentariile sunt închise pentru Formular Facturare Pers. Fizica
Pers. Fizica Pers. Juridica

Nume *

Adresa de email*

Telefon*

Adresa*

Banca

Cont Bancar

captcha

Formular Facturare Pers. Juridica

septembrie 26, 2012 Comentariile sunt închise pentru Formular Facturare Pers. Juridica
Pers. Juridica Pers. Fizica

Nume Companie*

Numele Persoana de Contact*

Adresa de email*

Telefon*

Adresa*

Cod Unic Identificare (CUI)*

Numar de Inregistrare (Reg. Com.) *

Banca

Cont Bancar

captcha

Alege Metoda de Plata Abonament 12 luni

septembrie 26, 2012 Comentariile sunt închise pentru Alege Metoda de Plata Abonament 12 luni

Modalitate de plata:

Factura

Transfer bancar:dupa ce completati informatiile va vom trimite factura

Plata Online

Credit card: suport instant, dupa efectuarea platii cu cardul

Diagnosticare Gratuita

septembrie 21, 2012 Comentariile sunt închise pentru Diagnosticare Gratuita

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Oras(obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Clienti Alo-it.ro

iulie 16, 2012 Comentariile sunt închise pentru Clienti Alo-it.ro

Ce spun clientii

Florin Stan Ad Sign

Ei au fost întotdeauna receptivi, utili si de încredere. Nu avem nicio ezitare in a recomanda serviciile lor pentru oricine.
Multumim!

Mihai Stefan Rocargo

Cred că din prima zi de colaborare cu Alo IT si pana in ziua de astăzi, am simţit că toată lumea s-a străduit să construiască un parteneriat productiv cu o abordare transparentă şi sensibilă, care pune nevoile noastre în prim plan. Nu am fost niciodată lăsati la urma si nu ne-am simţit a fi „doar un alt client”.
Sunteti buni!

Elena Nicolescu Nicolescu Cont

Ca o companie mica cu sisteme informatice Alo IT ne-a salvat in numeroase situaţii de urgenţă legate de calculator.
Suntem foarte multumiti!

PANGRAM / MONTEBANATO
PANGRAM SA este o companie românească, fondată în 1994. Activitatea companiei cuprinde: producţia şi distribuţia pastelor Monte Banato; producţia şi distribuţia snacks-urilor Monte Banato; distribuţia unor prestigioase branduri italiene: Colussi, Misura, Agnesi, Sapori.

GROUPE SEB
” Prezent în mai mult de 120 ţări, Groupe SEB este un lider în domeniul aparatelor casnice de mici dimensiuni. La sfârşitul anului 2001, preluarea parţială a Moulinex a permis ca Groupe SEB să îşi întărească poziţia. În fiecare secundă, 6 produse Groupe SEB sunt vândute undeva în lume. ”

INGO TRADE / GETT’S HAIR STUDIO
” Numele GETT’S se leaga de doua branduri la fel de cunoscute si respectate: GETT’S HAIR STUDIO (JW Marriott) si GETT’S COLOR BAR (Bucuresti Mall). Portofoliul GETT’S include prezentari de moda, show-uri, sedinte foto, editoriale si coperti de reviste, videoclipuri, book-uri profesionale. ”

PEYBER HISPANIA / AVANTIA
” Peyber Hispania este un grup saniol de firme specializata pe zona rezidentiala si birouri. Reperezinta una din cele mai mari companii de gen din Spania avand in spate o istorie de peste 14 ani in acest domeniu. Prima investitie in Romania o reprezinta proiectul Avantia. ”

MARAL
” Infiintata ca firma de instalatii, MARAL S.R.L. isi propune sa promoveze solutii tehnice moderne cu echipamente performante pentru instalatii de incalzire si climatizare la toate tipurile de obiective cunoscute: sedii de birouri, spatii de invatamant, cladiri industriale de productie sau depozitare etc. ”

RGIC
” RGIC are ca principal obiectiv sprijinirea initiativelor publice si private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT. Ca institutie prestatoare de servicii strategia adoptata este strategia castigatoare a calitatii. Intr-o piata puternic competitiva, calitatea este cea care diferentiaza. ”

STAND EXPO
” Ofera solutii inovatoare pentru a pune in valoare imaginea, produsele si serviciile companiilor. Un stand expozitional, prin personalizare, reprezinta un mod eficace pentru a maximiza vizibilitatea.Proiectele si realizarile de standuri expozitionale sunt in serviciul imaginii firmelor. ”

CELPI
” Societatea a fost infiintata si functioneaza din anul 1953. Ddin 1995 functioneaza ca societate pe actiuni cu capital majorita privat. Din 1971 este inregistrata la Camera de Comert si Industrie, ca unic producator de produse prefabricate pentru sistemul energetic si este membru al acesteia. ”

DUCATEX
” Este o companie moderna si energica, peste 75% din produsele sale sunt dedicate exportului pe pietele Europei de Vest. Produce amestecuri din cauciuc, placi de cauciuc, garnituri din cauciuc, valturi cauciuc, furtune cauciuc, cizme din cauciuc, talpi din cauciuc,intr-o gama foarte variata. ”

MARIGAB CAFE
” Marigab Cafe a fost înfiintata în anul 2000, ca o societate de exploatare a automatelor de bauturi calde si reci. Areîn vedere extinderea paletei de automate si espressoare, prin exploatarea si vânzarea automatelor de diverse tipuri: bauturi calde, bauturi reci, alimentatie si alte produse. ”

BEST STORE
” Best Store ofera retailerilor şi producătorilor de bunuri de larg consum cele mai noi şi mai performate soluţii pentru decorarea spaţiilor de vânzare şi punerea în valoare a produselor pe raft. Activitatea companiei constă si în furnizarea unui pachet integrat de servicii post-vanzare. ”

IPO
” Este o companie cu capital integral romanesc ce doreste sa promoveze folosirea resurselor biodegradabile, ecologice, regenerabile din Romania. Se afland printre primele companii romanesti autorizate si certificate in producerea de biodiesel. ”

INTEGRISOFT
” Integrisoft este o companie infiintata in 1999, activand in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii software adresate organizatiilor de talie medie si mica. Activitatea acestei companii a cunoscut o transformare majora, odata cu conceperea si dezvoltarea unor produse moderne. ”

POZITIV AUDIT
” Societatea Pozitiv Audit Exper este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania cu autorizatia numarul 302 din 2002 este abilitata sa efectueze serviciu de audit financiar extern si intern si pentru societati de pe piata de capital.Societatea noastra are experienta in auditarea societatilor. ”

EURAMIS
” Euramis are ca obiect principal de activitate consultanta si managementul in afaceri. Dintre toate activitatile pe care le prestam Securitatea si Sanatatea in Munca ( Protectia Muncii ) este domeniul de inceput in care avem cea mai mare experienta. ”

Formular Plata Card

iunie 19, 2012 Comentariile sunt închise pentru Formular Plata Card

Formular Plata Card

Completeaza datele pentru facturare


Download

aprilie 20, 2012 Comentariile sunt închise pentru Download

PAS 1

Descarca si instaleaza aplicatia pentru asistenta PC online si telefonic

Download Aplicatie

PAS 2

Comunica ID-ul si Parola prin chat sau telefonic la 031.4100.600

Problema rezolvata!

Cum functioneaza asistenta IT de la distanta

aprilie 20, 2012 Comentariile sunt închise pentru Cum functioneaza asistenta IT de la distanta

Cum functioneaza serviciul Alo-it:

Sunati-ne la 031 4100 600

Suntem aici pentru a te ajuta online cu reparatii calculator.

Vorbeste cu expertul nostru IT

Expertul it va ghideaza la descarcarea programului de asistenta tehnica.

Ne conectam de la distanta la calculatorul tau

Stai relaxat, expertul IT se conecteaza la calculator cu permisiunea ta si repara problema eficient si rapid datorita posibilitatii de asistenta IT de la distanta.

Problema rezolvata

90% din problemele calculatorului se pot rezolva de la distanta in cadrul firmei IT Alo-IT.

alo-it.ro- Despre Noi

aprilie 20, 2012 Comentariile sunt închise pentru alo-it.ro- Despre Noi

Alo-it.ro – Despre noi

Am citit cu totii si am auzit cu totii de prea multe ori fraza: “ Traim in era vitezei”. Dar se refera oare la viteza sau poate la altceva? Poate se refera la tehnologie. O tehnologie fara de care nu ne putem imagina viata de zi cu zi. Fara calculatorul de la birou unde avem, ordonat indosariate, toate datele importante si prezentarile. Fara calculatorul de acasa, plin de fotografii din concediu si muzica preferata. Fara intreaga agenda de contacte din telefon. Dar ce facem daca unul dintre acestea se strica? Aici intervine termenul “viteza”. Avem nevoie de o solutie rapida, dar in acelasi timp eficienta. Pentru ca avem nevoie sa revenim la normal cat mai repede, la stilul alert in care muncim, la felul in care tinem legatura cu prietenii si familia.

Ti-ai putea imagina sa-ti pierzi datele din calculator? Toate mail-urile si contactele? Poate a venit momentul sa te asiguri ca acest lucru nu se va intampla. Aici intervine Alo-it.ro.

Cu totii avem acel prieten, cunoscator intr-ale tehnologiei, la care ne place sa apelam. Dar ce ai spune de un alt prieten? Unul cu adevarat expert in IT. Un prieten mereu liber sa se ocupe, in cel mai scurt timp, de problema pe care tu o ai. Pentru care problema ta este intr-adevar o prioritate si de la care nu vei auzi niciodata “ Nu stiu ce sa-i fac.” Acest prieten este Alo-IT.ro.

Alo-it.ro te poate ajuta, indiferent de problema pe care o ai, in cel mai scurt timp. Unul dintre expertii nostri se va conecta online la calculatorul tau. Fara ca tu sa faci nimic, el va identifica rapid problema. In timp ce reprezentantul Alo-it.ro lucreaza pentru a o solutiona, tu te poti relaxa. Totul se intampla rapid, fara ca tu sa fi nevoit sa aduci calculatorul la sediu. Traim in era vitezei, asadar economiseste timp apeland la serviciile Alo-it.ro! Stim cu totii ca timpii morti inseamna, in afaceri, pierderi substantiale. De ce sa risti sa ramai o zi, doua sau poate chiar mai mult fara calculator?

Alo-it.ro va ofera posibilitatea de a externaliza IT-ul catre o companie de IT, fapt ce reprezinta scaderea costurilor şi economisirea timpului. Acest procedeu va va oferi un mare avantaj tocmai pentru ca va va permite sa va concentrati mai bine pe activitatea dumneavoastra de baza.

Te invitam in continuare sa iti formezi o imagine de ansamblu cu privire la serviciile firmei IT Alo-IT: reparatii PC, devirusari, softuri si aplicatii, echipamente periferice, securitare PC, backup si recuperare date, retele de calculatoare, fisiere si e-mail

Page 1 of 512345»