DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Conectare Mai Multe Calculatoare

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Conectare Mai Multe Calculatoare

Alo-it.ro te poate ajuta sa conectezi doua sau mai multe calculatoare impreuna

Daca doresti sa faci schimb de informatii si de alte resurse intre doua calculatoare (sau mai multe), firma IT Alo-it.ro te poate ajuta. Putem configura reteaua chiar acum, online! Bucura-te de toate beneficiile oferite de procesul de conectare pentru mai multe calculatoare, cum ar fi partajarea unei conexiunii la Internet, muzica si video. Contacteaza-ne si echipa Alo-it te va ajuta!

Conectare Mai Multe Calculatoare

Configurarea unei retele intre doua calculatoare necesita o anumita expertiza tehnica: sistemul trebuie sa fie numit,folderele trebuie sa aiba permisiunile de date, etc.

Beneficiile conectarii a doua calculatoare

Retelele domestice sunt acum mai mult decat o necesitate. Prin conectarea a doua calculatoare, ai posibilitatea sa partajezi resurse intre ele. Exemple ale acestui lucru ar putea include:

  • Schimbul de acces la Internet intre doua calculatoare;
  • Salvarea fisierelor ca si copii de rezerva cu usurinta;
  • Depozitarea MP3 si filme pe un singur calculator, in timp ce le joci sai vizionezi pe un altul;
  • Joaca jocuri de retea locala, cu decalaj de timp zero.

Procesul de conectare a mai multor calculatoare cu un cablu Ethernet nu este atat de dificil. Pur si simplu achizitionam un cablu Cat-5 ( probabil acelasi utilizat de modemul de banda larga). Il vei gasi disponibil la orice magazin in departamentul electronic. Este relativ ieftin.

Esti gata pentru a fi conectat, dar nu poti partaja fisierele inca? Acest lucru necesita un pic mai mult lucru.

Te ajutam sa conectezi doua computere prin USBB

In functie de hardware-ul pe care il aveti, ati putea fi capabil sa va conectati folosind simplitatea plug and play a porturilor USB si un router. Acest lucru ar putea ajuta la transferul de fisiere de la desktop la laptop sau vice-versa.

Ca in orice retea , acest lucru presupune mai mult decat a conecta pur si simplu cablurile. Contacteaza-ne si vom conecta totul pentru tine! Apeleaza la echipa Alo-it pentru pentru un proces de “ conectare mai multe calculatoare “ rapid si sigur!

Retele Calculatoare

martie 30, 2012 Comentariile sunt închise pentru Retele Calculatoare

Retela de Domiciliu

Retelele pot oferi lucruri interesante cum ar fi imprimarea de la mai multe computere, salvarea si schimbul de date intre calculatoare cu usurinta. Firma IT Alo-it te poate ajuta cu orice problema legata de o retea de domiciliu!

AFLA MAI MULTE

Conexiune Internet

De la viteze scazute de conectare la Internet, la adaugarea de noi laptop-ul la retea si Internet, Alo-it.ro este gata pentru a te juta cu conexiunea la Internet.

AFLA MAI MULTE

Conectare Mai Multe Calculatoare

Daca doresti sa faci schimb de informatii si de alte resurse intre doua calculatoare (sau mai multe), Alo-it.ro te poate ajuta. Putem configura reteaua chiar acum, online!

AFLA MAI MULTE