DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Recuperare NTFS FAT

aprilie 10, 2012 Comentariile sunt închise pentru Recuperare NTFS FAT

Contacteaza-ne pentru a te ajuta cu o recuperare NTFS FAT

Daca ati avut pierderi de date fie din cauza unei stergeri accidentale sau o partitionare de hard disk care a mers gresit, contacteaza-ne pentru o recuperare NTFS FAT! In functie de natura pierderii de date, am putea recupera datele si / sau recomanda urmatorii pasi pe care trebuie sa ii faci.

Te putem ajuta cu o recuperare FAT

Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul tau prin conexiunea la Internet. Daca te putem ajuta, vom incepe imediat sa lucram pentru a rezolva problema. Totul va fi facut de la distanta. Toate serviciile noastre vin cu o garantie de satisfactie, astfel incat o recuperare NTFS FAT nu este nici un risc pentru tine.

Recuperare NTFS online

NTFS (New Technology File System) a inlocuit mai vechiul FAT (File Allocation System) pentru unitatile hard disk. A fost initiat in anii 1970, cu mult inainte de capacitatea expansiva si viteza drive-urilor de care ne bucuram de astazi.

In afara de securitatea sporita, un alt avantaj NTFS fata de sistemul vechi este ca recuperarea datelor este mult mai usoara. Asta nu inseamna ca este o joaca de copii, dar poate fi efectuata in cele mai multe cazuri.

Deci, daca ai sters accidental un dosar cu toate fotografiile digitale, sau poate prezentarea la care ai lucrat foarte mult, contacteaza-ne! Iti putem aduce fisierele inapoi printr-o recuperare NTFS FAT!

Asigura-ti datele cu o recuperare NTFS FAT

Multe drive-disk-uri nu au o durata de viata mai mare de trei ani. Stii cat de vechi este al tau? Nu risca pierderea fisierelor importante si a fotografiilor de neinlocuit!

Contacteaza firma IT Alo-it si intreaba despre optiunile de recuperare NTFS FAT pentru fisierele sterse. Expertii nostri sunt aici pentru a te ajuta ! Contacteaza echipa Alo-it pentru o recuperare NTFS FAT si nu numai!

Restaurarea Sistemului

aprilie 10, 2012 Comentariile sunt închise pentru Restaurarea Sistemului

Cum realizez restaurarea sistemului?

Formeaza numarul nostru sau contacteaza-ne online pentru probleme precum o virusare grava, care altfel ar necesita restaurarea sistemului computerului la setarile din fabrica. Acest lucru ar putea ajuta la recuperarea fisierelor pierdute sau restabilirea setarilor computerului, inainte de un atac Malware. Daca ai nevoie de o restaurare a sistemului, nu ezita sa ne contactezi!

Noi stim sa facem restaurarea sistemului calculatorului tau!

Daca ai nevoie de ajutor pentru restaurarea sistemului tau, firma IT Alo-it te poate ajuta cu suport tehnic si servicii de reparatii de calculatoare. Nu este nevoie decat de conexiunea la Internet, fara a trebui sa iti aduci calculatorul la service.

Cum pot restaura sistemul meu la setarile din fabrica?

Aceasta este o intrebare care este pusa atunci cand un calculator inceteaza sa mai functioneze asa cum ar trebui. Asta se poate intampla fie de la un virus sau un conflict de software, fie din cauza ca un fisier important a fost schimbat sau sters accidental. In cele mai multe cazuri,computerul se poate repara de la distanta, pentru a evita restaurarea sistemului in mod complet.

Restaurarea sistemului la starea initiala

Restabilirea la setarile din fabrica trebuie facuta cu precautie deoarece va sterge toate fisierele pe care le-ai adaugat sau modificat. Asta inseamna ca toate MP3-urile, fotografiile digitale si alte fisiere de pe computer, dintre care unele ar putea fi de neinlocuit, vor disparea pentru totdeauna. Asta daca nu sunt luate masurile corespunzatoare. Inainte de a lua acest pas definitiv, suna Alo-it.ro. Unul dintre expertii nostri va determina daca problema poate fi altfel rezolvata si altfel decat prin restaurarea sistemului.

In cazul in care o restaurare completa a sistemului este necesara, expertii nostri va vor oferi indrumari cu privire la modul de a finaliza procesul. Totul se intampla chiar pe conexiunea ta de Internet, astfel incat nu este nevoie sa aduci calculatorul la service. Nu ezita sa contactezi expertii Alo-it pentru restaurarea sistemului sau orice alta problema ai avea!

Backup Date

aprilie 10, 2012 Comentariile sunt închise pentru Backup Date

Aveti nevoie de acces la distanta, backup date sigur si in timp real?

Backup de date este un procedeu ce iti asigura documentele, imaginile si alte fisiere de pe calculator, fara a exista riscul sa le pierzi. Nu stii cum sa realizezi un backup de date eficient? Nicio problema! Firma IT Alo-it este aici sa te ajute!

Protejaza-ti in mod regulat fisierele valoroase utilizand setarile automate de backup date si acceseaza-ti rapid fisierele de back-up de pe un calculator cu o conexiune la Internet.

Echipa Alo-it te ajuta in procesul de backup de date

Transforma-ti activele digitale in active dinamice si interactive. Procedeul de backup date facut de Alo-it este singura solutie care combina avantajele de acces securizat in orice moment al fisierelor, permitand in acelasi timp sincronizarea de date. Afacerile se desfasoara pretutindeni si cu un backup de date eficient, realizat de echipa Alo-it, fisierele securizate pot fi accesate de oriunde.

Acesta este un procedeu important pentru oricine! Fie ca doresti sa salvezi fisierele, pozele sau orice alte documante de pe calculatorul tau de acasa, fie ca doresti sa asiguri datele de afaceri din calculatorul de birou, noi te putem ajuta! Nu risca sa-ti pierzi munca sau amintirile de pana acum!

Contacteaza echipa Alo-it pentru un backup date cat mai eficient si rapid! Te vom ajuta fie online, fie telefonic. Nu va fi necesar sa te deplasezi la sediul nostru pentru ca noi sa te putem ajuta! Contacteaza echipa Alo-it pentru orice problema legata de backup de date si nu numai!