DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

CryptoLocker

decembrie 7, 2015 Comentariile sunt închise pentru CryptoLocker

CryptoLocker – recompensa

CryptoLocker, virusul care iti ia calculatorul ostatic. Motivul pentru care niciun antivirus nu il poate invinge Firma IT Alo-it.ro te poate ajuta sa pastrezi aceste informatii in siguranta.

Te ajutam sa-ti protejezi datele

Daca ai nevoie de ajutor si vrei sa-ti asiguri datele personale, noi te putem ajuta. Nu este nevoie decat de conexiunea la Internet pentru a obtine in cel mai scurt timp confidentialitate PC.

Vestea proasta?

Amenintarea este reala si mii de oameni au patit-o deja. Vestea buna – cei mai buni informaticieni romani au luat urma hackerilor.
CryptoLocker este o forma de ransomware – cea mai noua familie de virusi care iti cripteaza datele de pe calculator sau iti blocheaza accesul la ele pana cand platesti o recompensa. Bogdan Botezatu spune ca specialistii in securitate au luat urma CryptoLocker prin septembrie anul trecut, cand au inceput sa apara primele victime. In doar 9 luni, virusul a produs pagube de cel putin 27 de milioane de dolari.Cryptolocker

Cum functioneaza CryptoLocker?

Mai intai ajunge in calculator printr-un fisier infectat, in general un .PDF, sau cu ajutorul altor virusi.
CryptoLocker iti cripteaza datele iar apoi primesti un mesaj: daca platesti, iti primesti datele inapoi. Daca nu platesti, datele sunt distruse. Practic, calculatorul este „tinut ostatic” si aveti 72 de ore ca sa platiti recompensa, fie cu cardul, fie prin bitcoin. Daca nu platiti, rascumpararea creste – in general de zece ori.

Nu exista nicio solutie ca sa scapati fara sa platiti, avertizeaza specialistii – si asta deoarece virusul foloseste aceeasi tehnologie folosita si pentru securizarea tranzactiilor bancare sau pentru comunicatii militare. CryptoLocker nu poate fi eliminat de anti-virusi si nu e de mirare ca, potrivit unui studiu realizat de britanici, peste 40% dintre victime platesc rascumpararea.
In plus, daca autoritatile distrug un server CryptLocker, un altul apare imediat, in mai putin de un minut. Sa fie deci invulnerabil acest virus?
Exista insa si o veste buna, CryptoLocker a fost invins de FBI cu ajuutorul unor companii din domeniul securitatii informatice. Specialistii se asteapta insa ca virusul sa se refaca intr-un viitor apropiat pentru ca infrastructura din spatele lui e in continuare functionala iar respectiva infrastructura mai sustine alti virusi care nu au putut fi opriti in vreun fel.

Tabel Preturi

iulie 17, 2015 Comentariile sunt închise pentru Tabel Preturi

PreturiAbonamentul poate fi utilizat doar pentru un singur Desktop, Laptop, Smartphone sau Tableta.
Abonamentul include si perifericele: imprimanta, multifunctionala, scanner, monitor, router, switch si camera web.

Asistenta IT Calculator Pentru Business

septembrie 24, 2012 Comentariile sunt închise pentru Asistenta IT Calculator Pentru Business

SUNA ACUM031 4100 600

Suport IT pentru Business

 • Nu trebuie sa aduci PC-ul la reparat
 • Rzolvam problemele PC-ului de la distanta
 • Tehnicieni IT certificati Microsoft
 • Fara limita in utilizarea serviciului Alo-IT
 • Monitorizare proactiva, intretinere si securitate PC

Putem sa-ti oferim acum cel mai bun suport IT pentru business-ul tau

Instalare & Optimizare

Instalam software-ul specificat pe PC-ul dumneavoastra. Vom testa software-ul pentru a ne asigura ca totul este in regula. Optimizarea calculatorului include anumite trucuri de sistem, care va vor readuce computerul la starea initiala, stergem fisierele nedorite si eliminam procesele inutile din fundal.

Reparare & Mentenanta

Se va face diagnosticarea si repararea PC-ului dumneavoastra si a dispozitivelor conectate la el, cum ar fi imprimante, scanere, routere si altele. Eliminam problema de la radacina, pentru a evita repetarea.
Mentenanta computerului dvs. pentru a ne asigura ca sistemul ruleaza cat mai repede posibil.

Protectie & Backup

Oferim gratuit software-ul ESET NOD32 Antivirus pentru abonamentul de 12 luni ( valoare licenta 28Euro+TVA). Va vom ajuta la protejarea confidentialitatii, a datelor si a identitatii on-line. Minimizam pericolul cu care va confruntati zilnic prin optimizarea software-ului de securitate. Oferim Backup de date offline si online pentru salvarea acestora de la o eventuala pierdere permanenta.

Email & Internet

Va ajutam sa configurati contul de e-mail pe Outlook sau alt client de e-mail, inclusiv pe telefonul mobil. Va instalam si configuram browser-ul de Internet cu toate elementele de securitate, webcam-ul, Messenger-ul, Skype-ul si alte aplicatii necesare activitatii pe internet.

Retea & Server

Va instalam si configuram router-ul wireless. Noi va putem ajuta sa configurati o retea de birou cu mai multe PC-uri, imprimante si alte dispozitive periferice. Optimizam functionarea serverului prin analiza logurilor atat pentru sistemul de operare cat si pentru serviciile derulate. Monitorizam permanent performantele de retea.

Asistenta Calculator

septembrie 18, 2012 Comentariile sunt închise pentru Asistenta Calculator

SUNA ACUM031 4100 600

24/7 Asistenta Calculator

 • Nu trebuie sa aduci PC-ul la reparat
 • Interventie instant de la distanta cu un singur click
 • Fara limita in utilizarea serviciului Alo-IT
 • Vorbiti cu Tehnicieni certificati Microsoft
 • 365 Asistenta pentru PC, tableta si smartphone

Putem sa ne ocupam chiar acum de PC-ul tau

Optimizare PC si Consum Energie

Vom evalua performantele computerului si apoi domeniile cheie pentru a imbunatati viteza si stabilitatea. Optimizam setarile de gestionare a energiei pentru a conserva energia si a economisi bani pe facturile electrice.

Email, Navigare Internet si Webcam

Vom configura contul de e-mail pe Outlook sau alt client de e-mail inclusiv pe telefonul mobil, si va vom arata cum sa atasati imagini, creati semnaturi personale si multe altele. Instalam si configuram browser-ul de internet, webcam-ul, aplicatii tip Messenger, playere audio si video, clienti FTP si altele.

Depanare PC, Instalare Software si Drivere

Vom rezolva erorile sistemului de operare Windows si vom verifica conflictele hardware cu Windows-ul. Instalam produsele software, inclusiv configurarea iconitelor de pe desktop, optiunile meniului de start si shortcut-urile.

Devirusare si Protectie PC

Va vom instala si configura Antivirusul pe PC-ul dumneavoastra. Oferim gratuit software-ul ESET NOD32 Antivirus pentru abonamentul de 12 luni ( valoare licenta 28Euro+TVA).

Imprimante si Multifunctionale

Vom instala sau actualiza software-ul imprimantei si driverele pentru configurarea intr-o retea wireless sau prin cablu.

Conexiune Internet, Retele si Supraveghere Video

Vom configura de la distanta modem-ul si router-ul wireless pentru retea si dispozitivele de retea. Configuram retea Wi-Fi, Ethernet si camere de supraveghere, DVR

Clienti Alo-it.ro

iulie 16, 2012 Comentariile sunt închise pentru Clienti Alo-it.ro

Ce spun clientii

Florin Stan Ad Sign

Ei au fost întotdeauna receptivi, utili si de încredere. Nu avem nicio ezitare in a recomanda serviciile lor pentru oricine.
Multumim!

Mihai Stefan Rocargo

Cred că din prima zi de colaborare cu Alo IT si pana in ziua de astăzi, am simţit că toată lumea s-a străduit să construiască un parteneriat productiv cu o abordare transparentă şi sensibilă, care pune nevoile noastre în prim plan. Nu am fost niciodată lăsati la urma si nu ne-am simţit a fi „doar un alt client”.
Sunteti buni!

Elena Nicolescu Nicolescu Cont

Ca o companie mica cu sisteme informatice Alo IT ne-a salvat in numeroase situaţii de urgenţă legate de calculator.
Suntem foarte multumiti!

PANGRAM / MONTEBANATO
PANGRAM SA este o companie românească, fondată în 1994. Activitatea companiei cuprinde: producţia şi distribuţia pastelor Monte Banato; producţia şi distribuţia snacks-urilor Monte Banato; distribuţia unor prestigioase branduri italiene: Colussi, Misura, Agnesi, Sapori.

GROUPE SEB
” Prezent în mai mult de 120 ţări, Groupe SEB este un lider în domeniul aparatelor casnice de mici dimensiuni. La sfârşitul anului 2001, preluarea parţială a Moulinex a permis ca Groupe SEB să îşi întărească poziţia. În fiecare secundă, 6 produse Groupe SEB sunt vândute undeva în lume. ”

INGO TRADE / GETT’S HAIR STUDIO
” Numele GETT’S se leaga de doua branduri la fel de cunoscute si respectate: GETT’S HAIR STUDIO (JW Marriott) si GETT’S COLOR BAR (Bucuresti Mall). Portofoliul GETT’S include prezentari de moda, show-uri, sedinte foto, editoriale si coperti de reviste, videoclipuri, book-uri profesionale. ”

PEYBER HISPANIA / AVANTIA
” Peyber Hispania este un grup saniol de firme specializata pe zona rezidentiala si birouri. Reperezinta una din cele mai mari companii de gen din Spania avand in spate o istorie de peste 14 ani in acest domeniu. Prima investitie in Romania o reprezinta proiectul Avantia. ”

MARAL
” Infiintata ca firma de instalatii, MARAL S.R.L. isi propune sa promoveze solutii tehnice moderne cu echipamente performante pentru instalatii de incalzire si climatizare la toate tipurile de obiective cunoscute: sedii de birouri, spatii de invatamant, cladiri industriale de productie sau depozitare etc. ”

RGIC
” RGIC are ca principal obiectiv sprijinirea initiativelor publice si private prin oferirea unui PACHET DE SERVICII INTEGRAT. Ca institutie prestatoare de servicii strategia adoptata este strategia castigatoare a calitatii. Intr-o piata puternic competitiva, calitatea este cea care diferentiaza. ”

STAND EXPO
” Ofera solutii inovatoare pentru a pune in valoare imaginea, produsele si serviciile companiilor. Un stand expozitional, prin personalizare, reprezinta un mod eficace pentru a maximiza vizibilitatea.Proiectele si realizarile de standuri expozitionale sunt in serviciul imaginii firmelor. ”

CELPI
” Societatea a fost infiintata si functioneaza din anul 1953. Ddin 1995 functioneaza ca societate pe actiuni cu capital majorita privat. Din 1971 este inregistrata la Camera de Comert si Industrie, ca unic producator de produse prefabricate pentru sistemul energetic si este membru al acesteia. ”

DUCATEX
” Este o companie moderna si energica, peste 75% din produsele sale sunt dedicate exportului pe pietele Europei de Vest. Produce amestecuri din cauciuc, placi de cauciuc, garnituri din cauciuc, valturi cauciuc, furtune cauciuc, cizme din cauciuc, talpi din cauciuc,intr-o gama foarte variata. ”

MARIGAB CAFE
” Marigab Cafe a fost înfiintata în anul 2000, ca o societate de exploatare a automatelor de bauturi calde si reci. Areîn vedere extinderea paletei de automate si espressoare, prin exploatarea si vânzarea automatelor de diverse tipuri: bauturi calde, bauturi reci, alimentatie si alte produse. ”

BEST STORE
” Best Store ofera retailerilor şi producătorilor de bunuri de larg consum cele mai noi şi mai performate soluţii pentru decorarea spaţiilor de vânzare şi punerea în valoare a produselor pe raft. Activitatea companiei constă si în furnizarea unui pachet integrat de servicii post-vanzare. ”

IPO
” Este o companie cu capital integral romanesc ce doreste sa promoveze folosirea resurselor biodegradabile, ecologice, regenerabile din Romania. Se afland printre primele companii romanesti autorizate si certificate in producerea de biodiesel. ”

INTEGRISOFT
” Integrisoft este o companie infiintata in 1999, activand in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii software adresate organizatiilor de talie medie si mica. Activitatea acestei companii a cunoscut o transformare majora, odata cu conceperea si dezvoltarea unor produse moderne. ”

POZITIV AUDIT
” Societatea Pozitiv Audit Exper este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania cu autorizatia numarul 302 din 2002 este abilitata sa efectueze serviciu de audit financiar extern si intern si pentru societati de pe piata de capital.Societatea noastra are experienta in auditarea societatilor. ”

EURAMIS
” Euramis are ca obiect principal de activitate consultanta si managementul in afaceri. Dintre toate activitatile pe care le prestam Securitatea si Sanatatea in Munca ( Protectia Muncii ) este domeniul de inceput in care avem cea mai mare experienta. ”

Cum functioneaza asistenta IT de la distanta

aprilie 20, 2012 Comentariile sunt închise pentru Cum functioneaza asistenta IT de la distanta

Cum functioneaza serviciul Alo-it:

Sunati-ne la 031 4100 600

Suntem aici pentru a te ajuta online cu reparatii calculator.

Vorbeste cu expertul nostru IT

Expertul it va ghideaza la descarcarea programului de asistenta tehnica.

Ne conectam de la distanta la calculatorul tau

Stai relaxat, expertul IT se conecteaza la calculator cu permisiunea ta si repara problema eficient si rapid datorita posibilitatii de asistenta IT de la distanta.

Problema rezolvata

90% din problemele calculatorului se pot rezolva de la distanta in cadrul firmei IT Alo-IT.

alo-it.ro- Despre Noi

aprilie 20, 2012 Comentariile sunt închise pentru alo-it.ro- Despre Noi

Alo-it.ro – Despre noi

Am citit cu totii si am auzit cu totii de prea multe ori fraza: “ Traim in era vitezei”. Dar se refera oare la viteza sau poate la altceva? Poate se refera la tehnologie. O tehnologie fara de care nu ne putem imagina viata de zi cu zi. Fara calculatorul de la birou unde avem, ordonat indosariate, toate datele importante si prezentarile. Fara calculatorul de acasa, plin de fotografii din concediu si muzica preferata. Fara intreaga agenda de contacte din telefon. Dar ce facem daca unul dintre acestea se strica? Aici intervine termenul “viteza”. Avem nevoie de o solutie rapida, dar in acelasi timp eficienta. Pentru ca avem nevoie sa revenim la normal cat mai repede, la stilul alert in care muncim, la felul in care tinem legatura cu prietenii si familia.

Ti-ai putea imagina sa-ti pierzi datele din calculator? Toate mail-urile si contactele? Poate a venit momentul sa te asiguri ca acest lucru nu se va intampla. Aici intervine Alo-it.ro.

Cu totii avem acel prieten, cunoscator intr-ale tehnologiei, la care ne place sa apelam. Dar ce ai spune de un alt prieten? Unul cu adevarat expert in IT. Un prieten mereu liber sa se ocupe, in cel mai scurt timp, de problema pe care tu o ai. Pentru care problema ta este intr-adevar o prioritate si de la care nu vei auzi niciodata “ Nu stiu ce sa-i fac.” Acest prieten este Alo-IT.ro.

Alo-it.ro te poate ajuta, indiferent de problema pe care o ai, in cel mai scurt timp. Unul dintre expertii nostri se va conecta online la calculatorul tau. Fara ca tu sa faci nimic, el va identifica rapid problema. In timp ce reprezentantul Alo-it.ro lucreaza pentru a o solutiona, tu te poti relaxa. Totul se intampla rapid, fara ca tu sa fi nevoit sa aduci calculatorul la sediu. Traim in era vitezei, asadar economiseste timp apeland la serviciile Alo-it.ro! Stim cu totii ca timpii morti inseamna, in afaceri, pierderi substantiale. De ce sa risti sa ramai o zi, doua sau poate chiar mai mult fara calculator?

Alo-it.ro va ofera posibilitatea de a externaliza IT-ul catre o companie de IT, fapt ce reprezinta scaderea costurilor şi economisirea timpului. Acest procedeu va va oferi un mare avantaj tocmai pentru ca va va permite sa va concentrati mai bine pe activitatea dumneavoastra de baza.

Te invitam in continuare sa iti formezi o imagine de ansamblu cu privire la serviciile firmei IT Alo-IT: reparatii PC, devirusari, softuri si aplicatii, echipamente periferice, securitare PC, backup si recuperare date, retele de calculatoare, fisiere si e-mail

Acces Remote

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Acces Remote

Acces Remote pentru email-ul tau!

A avea acces remote pentru email a capatat o importanta majora in ultimii ani. Putem primi actualizari importante in orice moment. Posibilitatea de a primi e-mail de oriunde este esentiala. De ceva timp, toti furnizorii de e-mail ofera modalitati de a primi un e-mail in timp ce suntem departe de la propriul caluculator.

Prima modalitate pentru a primi email oriunde este prin webmail. Aceasta se intampla in cazul in care furnizorul a setat un site web unde puteti merge pentru a citi e-mail-ul. Uneori insa, trebuie sa ai setari speciale. Unii furnizori au facut setari astfel incat, atunci cand computerul tau primeste un e-mail, il sterge de pe server. Deci, daca te duci la site-ul de webmail mai tarziu, nu il vei vedea nici de acolo. Un acces remote in acest caz nu este deci activat. Pentru a afla daca va trebui sa modifici setarile de e-mail, cel mai bine este sa contactezi furnizorul tau direct.

A doua metoda, tot mai frecventa, este prin intermediul unui smartphone. Unele smartphone-uri au programe de e-mail pe care trebuie sa le setezi, in acelasi mod in care setezi si calculatorul de acasa. Daca ai de asemenea e-mail pe computerul de acasa, atunci acelasi lucru care se aplica la webmail se aplica si aici. Pentru a te asigura ca nu primesti jumatete de mesaje pe calculator si jumatate pe telefon, contacteaza specialistii Alo-it pentru a configura Acces Remote.

Acces Remote -ul a fost transformat intr-un proces foarte necesar, insa nu de fiecare data simplu. Ai nevoie de aceasta optiune atunci cand nu esti la birou, atunci cand astepti un mail important dar nu poti sta doar la calculator asteptans, etc. Daca te confrunti cu dificultati pentru Acces Remote, firma IT Alo-it.ro te poate ajuta rapid si simplu, direct de pe Internet!

Faxuri si Atasamente Email

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Faxuri si Atasamente Email

Ai nevoie de ajutor cu faxuri si atasamente email ?

Probleme legate de faxuri si atasamente email sunt printre cele mai frecvente. Ti se intampla ca uneori un atasament de e-mail sa nu fie trimis, indiferent ce ai face? Ia legatura cu unul dintre expertii nostri. Vom localiza si rezolva problema rapid si simplu, doar prin telefon sau Internet!

Firma IT Alo-it te poate ajuta cu atasarea fisierelor la e-mail!

Trimiterea unui e-mail pe fax: este posibil?

Mai multe firme ofera solutii pentru a va permite sa trimiteti faxuri pe e-mail si e-mail-uri la un aparat fax. De obicei, aceste solutii de a trimite fax pe email percep o anume taxa.

Dar este posibil sa trimiti un fax gratuit? Din nou, raspunsul nostru este da. Windows include un program de fax deja incorporat, transformandu-ti computerul intr-un aparat fax. Veti avea nevoie doar sa-l configurezi pentru a primi sau trimite faxuri.

Daca ai nevoie de ajutor pentru a face acest lucru, contacteaza Alo-it.ro! Suntem aici, gata pentru a te ajuta cu orice problema de faxuri si nu numai.

Nu pot deschide atasamentul unui e-mail!

Se poate intampla ca un atasament e-mail sa fie intr-un format pe care computerul nu il intelege. Daca acesta este cazul, te putem ajuta! Il transformam intr-un format pe care computerul il poate deschide pentru ca tu sa poti citi atasamentul usor.

O alta posibilitate este ca atasamentul sa fi fost contaminat cu un virus. Chiar daca un e-mail pare a fi de la un expeditor de incredere, acest lucru nu exclude posibilitatea unui virus.

Pentru a fi sigur ca nu ai primit un e-mail virusat, unul dintre expertii nostri poate scana computerul tau si atasamentul. Putem curata calculatorul astfel incat sa ruleze ca nou. Mai mult decat atat, te putem ajuta si cu urmatoarele probleme:

 • Te ajutam sa trimiti un e-mail la un aparat fax;
 • Nu poti deschide fisiere atasate in e-mail;
 • Te ajutam sa trimiti o fotografie prin e-mail;
 • Securizarea email-ului;
 • Rezolvarea problemelor de AOL de atasament de e-mail.

Te putem ajuta si daca ai probleme cu trimiterea fotografiilor prin e-mail

Una dintre cele mai mari bucurii ale e-mail-ului este abilitatea de a impartasi rapid fotografiile cu prietenii si rudele.
Nu lasati un conflict de calculator sau o eroare sa va impiedice de la impartasirea sau primirea fotografiilor .

Alo-it te poate ajuta cu diferitele probleme legate de faxuri si atasamente email si nu numai!

Partajarea Fisierelor

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Partajarea Fisierelor

Partajarea fisierelor si partajarea virusilor

Programele pentru partajarea fisierelor sunt controversate. Acestea ar putea permite oamenilor sa distribuie filme cu drepturi de autor, muzica si aplicatii software de pe Internet. Daca ai un program de peer to peer pentru partajarea fisierelor instalat ar trebui sa stii ca potentialul de a descarca virusi si troieni este acolo. Lasa firma IT Alo-it.ro sa iti scaneze calculatorul pentru a te asigura ca nu contine Malware.

Napster, Kazaa, Ares: O scurta istorie despre partajarea fisierelor

Partajarea fisierelor online a fost introdusa prin Napster, un program care permite utilizatorilor sai sa puna in comun MP3-uri. Versiunea originala a fost lansata in 1999, dar a fost inchis in anul 2001 de un ordin judecatoresc.
Acest lucru s-a intamplat ca urmare a plangerilor formulate de catre RIAA (Recording Industry of America) privind distribuirea gratuita de muzica cu drepturi de autor. Mai tarziu, Napster a renascut ca un serviciu de abonament platit.

Desi Napster in forma sa initiala a fost inchis, partajarea fisierelor gratuite online a inceput sa se raspandeasca.
Acum exista mai multe aplicatii care permit partajarea fisierelor, filmelor, etc. Dar este partajarea fisierelor legala? Raspunsul depinde de ceea ce este pus in comun. Daca detii dreptul de autor intr-un fisier, atunci da, este legal sa impartasesti cu altii intr-o retea deschisa. Stai departe de partajarea de continut pe care nu il creezi personal.

Partajarea fisierelor online gratuit – pericol de virusi!

Exista, de asemenea, un alt pericol la a pune in comun: cum stii daca fisierele impartasite si descarcate nu contin virusi sau alte tipuri de Malware? Fisierele executabile pot contine troieni.

Daca acest Malware este instalat pe computer in secret, ar putea permite virusilor sa ia controlul asupra calculatorului tau! Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

Software-ul gratuit pentru partajarea fisierelor: merita?

“Gratuit” de multe ori are un pret.

Serviciile de partajare online de fisiere pot indeplini o nevoie legitima, legala. Dar unii au potential pentru o utilizare indoielnica, de asemenea.

Promisiunea de muzica gratuit, filme si software este o momeala puternica pentru multe persoane. Creatorii de virusi stiu acest lucru. Contacteaza echipa Alo-it si asigura-te ca folosesti retelele pentru partajarea fisierelor in siguranta!

Page 1 of 41234»