DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Partajarea Fisierelor

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Partajarea Fisierelor

Partajarea fisierelor si partajarea virusilor

Programele pentru partajarea fisierelor sunt controversate. Acestea ar putea permite oamenilor sa distribuie filme cu drepturi de autor, muzica si aplicatii software de pe Internet. Daca ai un program de peer to peer pentru partajarea fisierelor instalat ar trebui sa stii ca potentialul de a descarca virusi si troieni este acolo. Lasa firma IT Alo-it.ro sa iti scaneze calculatorul pentru a te asigura ca nu contine Malware.

Napster, Kazaa, Ares: O scurta istorie despre partajarea fisierelor

Partajarea fisierelor online a fost introdusa prin Napster, un program care permite utilizatorilor sai sa puna in comun MP3-uri. Versiunea originala a fost lansata in 1999, dar a fost inchis in anul 2001 de un ordin judecatoresc.
Acest lucru s-a intamplat ca urmare a plangerilor formulate de catre RIAA (Recording Industry of America) privind distribuirea gratuita de muzica cu drepturi de autor. Mai tarziu, Napster a renascut ca un serviciu de abonament platit.

Desi Napster in forma sa initiala a fost inchis, partajarea fisierelor gratuite online a inceput sa se raspandeasca.
Acum exista mai multe aplicatii care permit partajarea fisierelor, filmelor, etc. Dar este partajarea fisierelor legala? Raspunsul depinde de ceea ce este pus in comun. Daca detii dreptul de autor intr-un fisier, atunci da, este legal sa impartasesti cu altii intr-o retea deschisa. Stai departe de partajarea de continut pe care nu il creezi personal.

Partajarea fisierelor online gratuit – pericol de virusi!

Exista, de asemenea, un alt pericol la a pune in comun: cum stii daca fisierele impartasite si descarcate nu contin virusi sau alte tipuri de Malware? Fisierele executabile pot contine troieni.

Daca acest Malware este instalat pe computer in secret, ar putea permite virusilor sa ia controlul asupra calculatorului tau! Ia legatura cu unul dintre expertii nostri si lasa-ne sa rulam un diagnostic. Vom curata calculatorul de virusi, troieni si alte tipuri de Malware a caror provenienta ar putea fi partajarea fisierelor online.

Software-ul gratuit pentru partajarea fisierelor: merita?

“Gratuit” de multe ori are un pret.

Serviciile de partajare online de fisiere pot indeplini o nevoie legitima, legala. Dar unii au potential pentru o utilizare indoielnica, de asemenea.

Promisiunea de muzica gratuit, filme si software este o momeala puternica pentru multe persoane. Creatorii de virusi stiu acest lucru. Contacteaza echipa Alo-it si asigura-te ca folosesti retelele pentru partajarea fisierelor in siguranta!

Suport Shockwave

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Shockwave

Ai nevoie de suport Shockwave?

Ai nevoie de suport Shockwave? Ai ajuns unde trebuie! Firma IT Alo-it este pregatita sa-ti ofere asistenta pc online pentru orice problema ai avea! Daca esti in imposibilitatea de a descarca Shockwave Player, sau browserul Web nu mai functioneaza pentru un motiv oarecare, contacteaza echipa Alo-it.ro. Iti vom oferi suport Shockwave online: vom scana computerul si vom gasi problema!

Putem instala Shockwave pentru tine chiar acum.

De ce Shockwave nu functioneaza?

Shockwave, acum lansat de Adobe, este un plug-in de browser Web . Acest lucru inseamna ca este o componenta pe care o descarci si “incorporezi” in browser pentru o mai mare functionalitate.

Multe jocuri online gratuite necesita Shockwave pentru a fi redate. Daca primesti un mesaj de eroare, inseamna ca aplicatia nu poate fi gasita. Poate este necesar sa fie descarcata. Sau daca este instalata deja, dar calculatorul inca spune ca nu o poate gasi, instalarea poate sa fi fost corupta sau sa existe un conflict de software. Indiferent de problema, echipa Alo-it este gata sa iti ofere un suport Shockwave eficient si sigur.

Suna la Alo-it.ro pentru a primi suport Shockwave!

Echipa Alo-it iti ofera suport Shockwave pentru orice problema ai avea. Contacteaza-ne si unul dintre expertii nostri va scana calculatorul pentru a se asigura ca nu este vorba de un virus in conflict cu Shockwave. Iti poate optimiza calculatorul si il poate face sa ruleze ca nou. Cere ajutorul si pentru:

 • Descarcarea Shockwave Player;
 • Eliminarea malware-ului (de exemplu: virus de calculator, spyware, adware;)
 • Problemele sistemului de operare (de exemplu: Windows 7, Windows Vista, Windows XP);
 • Software-ul de instalare si App;
 • Ajutor de instalare Shockwave.

Putem descarca Adobe Shockwave Player pentru tine!

Gasirea si descarcarea versiunii corecte pentru browser-ul Web este esentiala pentru obtinerea unei utilitati protrivite Shockwave. Dar de aceea suntem aici, la Alo-it.ro! Te ajutam sa beneficiezi la maxim de tehnologia de care dispui. Alo-it iti ofera suport Shockwave online sau telefonic, tocmai pentru ca tu sa nu fi nevoit sa aduci calculatorul la sediu!

Suport Flash Player

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Flash Player

Cere ajutor pentru suport Flash Player!

Daca ai nevoie de suport Flash Player, ai ajuns unde trebuie! Noi stim ca Adobe Flash este prezent peste tot pe Internet. Il folosim pentru vizionarea clipurilor video pe YouTube, pentru jocuri, pe site-uri cu o grafica elaborata. Avem nevoie de el in fiecare zi. Dar ce se intampla daca Adobe Flash Player nu se comporta cum ar trebui? Firma IT Alo-it.ro te poate ajuta in cel mai scurt timp!

Putem instala Adobe Flash Player si depana calculatorul.

Lasa-ne sa te ajutam oferindu-ti suport Flash Player!

Asa cum am mentionat, multe site-uri folosesc Adobe Flash. Este disponibil gratuit la Adobe. Flash-ul poate fi folosit pentru a incarca grafica uimitor de rapid si a reda videoclipuri sau muzica in browser-ul Web .

Dar, ca orice aplicatie software, uneori ea poate sa nu functioneze corect. De ce s-ar putea intampla acest lucru? Exista un numar de posibilitati.

Fiecare calculator este diferit. Computerul este afectat de catre instalarea si dezinstalarea anumitor programe. Noi putem curata fisierele vechi de care nu mai ai nevoie, realizand optimizarea calculatorului astfel incat acesta sa functioneze la fel de repede cum o facea initial. Alo-it iti poate oferi un suport Flash Player eficient, pentru ca tu sa te bucuri in continuare de avantajele sale.

Asigurati-va ca aveti ultima actualizare Adobe Flash Player

Destul de des, Adobe elibereaza update-uri pentru Flash Player. Aceste update-uri pot imbunatati stabilitatea programului fara a mai exista goluri in sistemul de securitate. Este important ca aceste update-uri sa fie facute.
Cere-ne optiunea de suport Flash Player si unul dintre expertii nostri iti va scana calculatorul pentru a fi sigur ca toate soft-urile tale, cum este si cazul Adobe Flash Player, sunt updatate.
Te putem ajuta cu urmatoarele probleme:

 • Instalare update-uri Adobe Flash Player;
 • Ajutor cu dezinstalarea Adobe Flash Player.

De ce sa nu te bucuri si de aplicatiile care ruleaza cu Flash ?

Adobe Flash face ca navigarea pe Internet sa fie mai distractiva si mai interesanta. In cazul in care computerul ruleaza greu Flash Player, te putem ajuta!

Unul dintre expertii nostri va scana calculatorul si va rezolva problema pentru tine, folosind doar conexiunea la Internet.

Suport Javascript

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Suport Javascript

Aveti nevoie de suport JavaScript?

Atunci cand ai probleme de aceasta natura, cel mai bine este sa apelezi la experti pentru a-ti oferi suport JavaScript adecvat. In cazul in care computerul iti ofera un avertisment de eroare de JavaScript, noi te putem ajuta.

Ce este JavaScript?

JavaScript face lucrurile sa mearga pe o pagina Web, cum ar fi un efect de “roll over” atunci cand va plasati cursorul mouse-ului pe partea de sus a unei imagini si miscati pagina.

Acest lucru este posibil deoarece JavaScript ruleaza “scripturi”, adica siruri de caractere mici in codul HTML. Aceasta face posibila vizualizarea paginii web. Din moment ce poate face acest lucru in browsere si sisteme de operare Web diferite, nu aveti nevoie de un anumit tip de calculator pentru a rula JavaScript. Ea are o “licenta open” pe Internet, ceea ce inseamna ca orice model Web o poate folosi in mod liber.

Aceasta este deci definitia de baza non-tehnica a JavaScript.

Dar daca esti aici, este probabil din cauza unei probleme JavaScript in browser-ul tau. In acest caz, Alo-it.ro te poate ajuta cu un suport JavaScrip online eficient si rapid.

Cum pot activa JavaScript pe calculatorul meu?

Raspunsul pe scurt: suna la firma IT Alo-it.ro in cazul in care nu esti foarte incredezator in cunostintele despre calculatoare si opteaza pentru suport JavaScript!

Nu ar trebui sa fii un expert pentru a obtine maximul din tehnologia de care dispui. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Iti putem oferi un suport JavaScript adecvat online, doar prin conexiunea la Internet.

La Alo.it vom fi bucurosi sa te ajutam cu:

 • Erori de JavaScript audio;
 • Instalarea actualizarilor JavaScript.

Suport JavaScript pentru Internet Explorer

Atunci ca cand premesti diferite erori pe Internet Explorer, contacteaza-ne pentru a primi suport JavaScript online.
Vom gasi sursa problemei tale si o vom rezolva pentru tine. De obicei, e vorba despre un conflict software undeva in computer. Cu ajutorul diagnosticului facut de noi, vom gasi problema si o vom rezolva. Alo-it te poate ajuta oferindu-ti suport JavaScript si nu numai!

Browsere Internet

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Browsere Internet

Obtineti ajutorul de care aveti nevoie pentru Browsere de Internet

Fie ca este vorba de Internet Explorer, Mozilla Firefox, Chrome sau Opera, putem instala sau configura diferitele Browsere Internet.

Contacteaza-ne acum pentru a cere suport tehnic pentru Browsere Internet.

Te ajutam cu Internet Explorer 8, Mozilla Firefox si mai mult

Daca ai o problema legata de diferitele Browsere Internet, este posibil sa nu fii capabil sa te bucuri pe deplin de Internet. Firma IT Alo-it.ro te poate ajuta! Cere-ne sa instalam cele mai noi upgrade-uri Internet Explorer sau sa configuram controalele parentale Internet Explorer pentru tine.

Oricare ar fi problemele legate de Browserele de Internet, suntem aici pentru a le repara:

 • Oferirea de suport Microsoft Internet Explorer;
 • Stabilirea „de ce Internet Explorer a intalnit o problema”;
 • Erori de script Internet Explorer;
 • Mesaje de eroare Internet Explorer;
 • Google Chrome Extensii;
 • Plugin-uri Google Chrome;
 • Firefox nu va ramane conectat dupa reboot;
 • Fixarea problemelor Firefox;
 • Stabilire „De ce Firefox determina o inchidere a calculatorului?”;
 • Internet Explorer nu funcţioneaza corect;
 • Internet Explorer nu raspunde;
 • Stabilirea de ce Firefox este lent;
 • Actualizare Internet Explorer;
 • Google Chrome teme;
 • Javascript nu functioneaza in Internet Explorer.

Ce este un browser?

Diferitele Browsere Internet reprezinta de fapt aplicatia cu ajutorul careia navighezi pe Internet. Fara ea, nu ai fi capabil sa utilizezi conexiunea la Internet pentru a vizita site-uri web.

Exista mai multe Browsere Internet disponibile. Unele dintre cele mai importante sunt Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome si Opera. Fara a intra in explicatii tehnice, toate acestea sunt diferite in forma, dar fiecare serveste in acelasi scop de baza: navigarea pe Internet. Prin urmare, fiecare este disponibil gratuit de la furnizorii sai.

Mentinerea computerului actualizat cu cele mai recente Browsere Internet este o alegere inteligenta. Actualizarile pot asigura masuri de securitate mai bune, viteze mai mari pentru accesarea paginlor web, add-on-uri si multe altele.

Trebuie sa reinstalez Internet Explorer?

Exista momente cand cel mai bun mod de a rezolva o problema de calculator este de a face o reinstalare a unui program. Deci, daca Internet Explorer nu functioneaza corespunzator, poate ai nevoie sa il stergi si sa instalezi o copie noua.

Pentru ca aceasta sa functioneze cat mai bine, este recomandata o reinstalare curata. Unul dintre expertii nostri va elimina fiecare ramasita cu o precizie chirurgicala. Putem face, de asemenea, o scanare totala a computerului pentru a verifica daca problema ta nu provine de la virusi. Suntem aici pentru a te ajuta! Contacteaza online sau telefonic echipa Alo-it pentru orice problema legata de Browsere de Internet si nu numai!