DESPRE NOI | CUM FUNCTIONEAZA | CLIENTI | PRETURI | BLOG

Acces Remote

aprilie 11, 2012 Comentariile sunt închise pentru Acces Remote

Acces Remote pentru email-ul tau!

A avea acces remote pentru email a capatat o importanta majora in ultimii ani. Putem primi actualizari importante in orice moment. Posibilitatea de a primi e-mail de oriunde este esentiala. De ceva timp, toti furnizorii de e-mail ofera modalitati de a primi un e-mail in timp ce suntem departe de la propriul caluculator.

Prima modalitate pentru a primi email oriunde este prin webmail. Aceasta se intampla in cazul in care furnizorul a setat un site web unde puteti merge pentru a citi e-mail-ul. Uneori insa, trebuie sa ai setari speciale. Unii furnizori au facut setari astfel incat, atunci cand computerul tau primeste un e-mail, il sterge de pe server. Deci, daca te duci la site-ul de webmail mai tarziu, nu il vei vedea nici de acolo. Un acces remote in acest caz nu este deci activat. Pentru a afla daca va trebui sa modifici setarile de e-mail, cel mai bine este sa contactezi furnizorul tau direct.

A doua metoda, tot mai frecventa, este prin intermediul unui smartphone. Unele smartphone-uri au programe de e-mail pe care trebuie sa le setezi, in acelasi mod in care setezi si calculatorul de acasa. Daca ai de asemenea e-mail pe computerul de acasa, atunci acelasi lucru care se aplica la webmail se aplica si aici. Pentru a te asigura ca nu primesti jumatete de mesaje pe calculator si jumatate pe telefon, contacteaza specialistii Alo-it pentru a configura Acces Remote.

Acces Remote -ul a fost transformat intr-un proces foarte necesar, insa nu de fiecare data simplu. Ai nevoie de aceasta optiune atunci cand nu esti la birou, atunci cand astepti un mail important dar nu poti sta doar la calculator asteptans, etc. Daca te confrunti cu dificultati pentru Acces Remote, firma IT Alo-it.ro te poate ajuta rapid si simplu, direct de pe Internet!

Fisiere & E-Mail

martie 30, 2012 Comentariile sunt închise pentru Fisiere & E-Mail

Conversie Fisiere

Daca ai nevoie de o conversie rapida, contacteaza-ne! Putem face acest lucru direct prin telefon sau online, in doar cateva minute, in timp ce tu te relaxezi!

AFLA MAI MULTE

Transfer Fisiere

Daca doresti transferarea fişierelor de pe un dispozitiv pe altul fie ca este muzica , fotografii sau documente contacteaza-ne. Unul din tehnicieni va fi bucuros să iti transfere fişierele pe iPod/CD.

AFLA MAI MULTE

Accesare Fisiere

Exista prin e-mail un ataşament TTF care nu se poate deschide? Dar unul DAT sau DOCX? Nu iti fa griji. Firma IT Alo-it.ro te ajuta să deschizi formate de fişier necunoscute şi le converteste într-un alt format.

AFLA MAI MULTE

Configurare E-mail

O configurare email corecta necesita un anumit grad de expertiza. Noi stim cat de important poate fi email-ul pentru tine. Daca ai nevoie de ajutor sa faci acest lucru, contacteaza-ne!

AFLA MAI MULTE

Faxuri si Atasamente E-mail

Probleme legate de faxuri si atasamente email sunt printre cele mai frecvente. Ti se intampla ca uneori un atasament de e-mail sa nu fie trimis, indiferent ce ai face? Ia legatura cu unul dintre expertii nostri.

AFLA MAI MULTE

Acces Remote

Acces Remote -ul a fost transformat intr-un proces foarte necesar, insa nu de fiecare data simplu. Daca te confrunti cu dificultati pentru Acces Remote, Alo-it.ro te poate ajuta rapid si simplu, direct de pe Internet!

AFLA MAI MULTE

Webmail

Fie că doresti crearea unui cont nou Gmail şi ai nevoie de ajutor sau ai o problemă cu Hotmail, Yahoo sau AOL e-mail e-mail, contacteaza Alo-it.ro.

AFLA MAI MULTE